Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k 666 Park Avenue S01E02 - Murmurations

Titulky pro vás připravili Jolinar a nově i Bladesip. Korekce provedl Araziel a všichni svorně doufáme, že se vám bude další díl líbit tak jako nám. V dnešním dílu odhalíme další střípky z historie domu Drake, přesvědčíme se o tom, jak jsou na tom muži doopravdy s věrností, když musí čelit pokušení, a vzdáme i hold mistru nad mistry Alfredu Hitchcockovi…

Titulky k Revolution S01E04 - The Plague Dogs

Dnes jste si mohli stáhnout už 4. epizodu nového seriálu Revolution a my vám k ní, jak jste zvyklí, přinášíme české titulky. Minulý díl nám odhalil několik věcí o Milesově minulosti, Maggie a Aaron zjistili, že přívěsek není jen nějaká cetka a Charlie se zarputile drží myšlenky na záchranu bratra, i když to bude boj proti obrovské přesile.

Titulky k Homeland S02E02 - Beirut Is Back

Fanoušci seriálu Homeland jistě čekají netrpělivě na titulky k dalšímu dílu. Konečně dojde k setkání Carrie s Fatimou Ali a Spojené státy se tak dostanou krůček od obrovského úspěchu v boji proti terorismu. Jak to celé dopadne se dozvíte právě v tomto dílu. Titulky pro vás připravoval jako tradičně náš tým. Překlad zajistili Clear, Miki226 a Russell a korekcí se ujal Araziel. Přečasování na WEB-DL verzi od badboymajkla očekávejte zítra okolo třetí hodiny. A pokud nemáte díl ještě stažený a nemůžete vydržet, mrkněte na dvě krátké ukázky s českými titulky.

Titulky k NCIS: Los Angeles S04E02 - Recruit

Pomalu se nám rozbíhá nová série NCIS: Los Angeles. Minule se vyřešil případ z konce minulé řady, kdy agent Callen chladnokrevně před televizními kamerami zastřelil člověka a zdálo se, že pro něj celý případ nebude mít zrovna dobrý konec. V další epizodě bude celý tým řešit případ pohřešovaných bývalých mariňáků a jejich záhadné odlety na Střední Východ. Titulky pro vás připravil náš tým ve složení: Timon111, jeriska03, HeloAgathon a Miki226.

Titulky k Hunted S01E01 - Mort

Původně se čekalo, že Cinemax odvysílá první díl až po skončení Strike Backu, ale britská televize s premiérou trošku zamíchala. Odvysílala díl dřív než Cinemax, a proto vám můžeme už teď nabídnout české titulky k novému akčnímu seriálu z prostředí špiónů, které zaměstnává tajemná, soukromá firma. Titulky jsem pro vás tentokrát připravila sama, ale od příštího dílu na to snad budeme tři, jak bylo původně domluveno.

Titulky k Strike Back S03E09 - Vengeance, Part 9

Další řada seriálu se nám pomalu chýlí ke konci. Už nás čeká jen poslední díl a pak jen hodně dlouhé čekání, než nám Cinemax naservíruje další dobrodružství Sekce 20. Minule jsme byli svědky toho, jak se lidem ze Sekce 20 podařilo rozprášit tábor Matlockových lidí a samotný Knox se musel dát na útěk za pomoci Hansona, který stále uniká Michaelově pomstě. Dnes se tedy můžete podívat, co dalšího má Knox v záloze a co má s jadernými hlavicemi v úmyslu. Titulky pro vás připravili Russell a Miki226 a věříme, že se vám bude další díl líbit stejně jako nám :-)