Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Major Crimes S01E10 - Long Shot

Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.

Titulky k Homeland S02E03 - State of Independence

Také vás minulý týden nechal konec v očekávání, jak bude pokračovat další díl? Co je na paměťové kartě, kterou našel Saul zašitou do tašky z Abasova domu v Bejrútu? Co všechno tam o sobě Brody prozradil a jak CIA s tajným materiálem naloží? A co bude s Carrie? Mnozí z vás jistě tajně doufají stejně jako já, že se vrátí k práci pro bezpečnostní agenturu. Odpovědi alespoň na některé otázky se dozvíte v dnešním díle a aby toho nebylo málo, objeví se nové další otázky. Titulky pro vás tento týden připravili Araziel, Clear a Miki226. Věříme, že se vám nový díl bude líbit tak jako nám. Užijte si třetí díl a těšíme se zase… neXtWeek. :)

Titulky k Hunted S01E02 - LB

Už jste se podívali na první díl nového seriálu Hunted? Zaujalo vás prostředí soukromé špionážní firmy, osudy hlavní hrdinky zahalené tajemstvím nebo nevyjasněná otázka, kdo je ve skutečnosti tajemný zrádce? Nebo se jen chcete dozvědět, jak bude celý příběh pokračovat, protože si ještě nejste jistí, jestli je Hunted pro vás to „pravé ořechové“? Ať tak nebo tak, jste tady rozhodně správně. Právě u nás totiž najdete titulky k dalšímu dílu, který nás opět zavede za agentkou Sam, která se momentálně vydává za Alex Kentovou, aby se mohla dostat do blízkosti známé gangsterské rodiny. V dalším pokračování můžete očekávat akci, tajemství, něco z minulosti a také špinavé praktiky, které jsou v podobných oborech naprosto běžné.

Titulky k Strike Back S03E10 - Vengeance, Part 10

Možná tomu ani nemůžete uvěřit, ale dnes v noci nám Cinemax naservíroval poslední epizodu 3. řady seriálu Strike Back. Minule jsme byli svědky toho, jak se Michael postavil tváří v tvář Hansonovi, zjistili jsme, že o jaderné hlavice mají zájem nigerijští bojovníci za svobodu a major Daltonová odhalila, že agentka Bryantová není až tak oddaná CIA. Dnes se můžete podívat, jak celý ten dlouhý a vyčerpávající hon za jadernými spouštěči a zloduchem Knoxem dopadne. Rozhodně se máte na co těšit, protože celý díl je napěchovaný akcí a zajímavými zvraty. Věřím tomu, že se vám bude líbit. Za překladatelský tým, který na titulcích celou sérii pracoval, bych vám chtěla poděkovat za vaši přízeň a podporu a doufám, že se uvidíme i příští rok už u 4. řady. Nezapomeňte se občas nakouknout k nám na web, protože vás budeme určitě informovat o dalších novinkách, které se týkají seriálu, herců a natáčení dalších epizod. Jako třešničku na dortu pro vás připravujeme několik záběrů z natáčení 3. řady s komentářem Philipa Winchestra a Sullyho Stapletona. To prostě musíte vidět. Tímto se s vámi překladatelský tým ve složení Russell, Timon111 a Miki226 loučí a přejeme vám, abyste se u finále 3. řady bavili tak dobře, jako my. A nezapomeňte se s námi podělit o své názory nejen na finálovou epizodu, ale také o to, co si myslíte o celé 3. řadě :-)

Titulky k NCIS: Los Angeles S04E03 - The Fifth Man

Titulky k další epizodě vašeho oblíbeného seriálu jsou hotové, a tak vám nic nebrání v tom, abyste se podívali na další případ, který bude naše známá parta řešit tentokrát. Hlavní myšlenka trošku naťukne jiný úspěšný seriál televize CBS a budeme rádi, když nám napíšete, který to podle vás byl :-) Tituky pro vás připravili Timon111, jeriska03, HeloAgathon a Miki226.

Titulky k The Big Bang Theory S06E03 - The Higgs Boson Observation

Titulky k dnešní epizodě s názvem The Higgs Boson Observation jsou tady opět po týdnu hotové pro vás ke stažení. Připravili je pro vás společně Beddny a Araziel. Titulky sedí na verze LOL, AFG a DIMENSION. V dnešním dílu se Sheldon rozhodne, že získá Nobelovu cenu, poznáme následky dlouhodobého působení nulové gravitace na lidskou psychiku a možná i zjistíme, kdo dělá gynekologa pohádkovým postavám. Přejeme příjemnou zábavu!