Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Homeland S02E04 - New Car Smell

V dnešním díle Homelandu zažijeme takové malé deja vu. Carrie se našimi starými známými z první série se opět dostávají k tajnému materiálu a nanovo se rozjíždí sledování… Koho ovšem sledovat a jak efektivně zjistit to, co je zajímá? Nejen na to se můžete podívat v této epizodě. Pokud jste ještě nepostřehli na facebooku informaci ze včerejška o tom, že byl seriál Homeland prodloužen a získá i další sérii, tak vám ji ještě jednou přinášíme teď. Titulky pro vás přeložili jako obvykle Araziel, Clear a Miki226. Užijte si nový díl.

Titulky k Hunted S01E03 - Hourglass

Celý příběh Sam, jejích kolegů v týmu a také špinavostí v pozadí, které mohou kohokoli z hlavních hrdinů stát život, se v minulé epizodě trošku vyjasnil, ale objevila se další tajemství, která v nás budí zvědavost. Určitě už se nemůžete dočkat, co bude dál, a proto nebudeme zdržovat dlouhými řečmi. Titulky pro vás připravil DENERICK a Miki226. Přejeme vám příjemnou zábavu.

Titulky k The Big Bang Theory S06E04 - The Re-Entry Minimization

Titulky k dnešní epizodě s názvem Návratové fiasko jsou pro vás hotové a připravené ke stažení. Připravili je pro vás Beddny a Araziel. Titulky sedí na verze LOL, AFG a DIMENSION. V dnešním dílu se Howard dostane konečně na zemi, ale takový návrat si asi nepředstavoval. Sheldon se rozhodne, že dokáže svou nadřazenost nad ostatními, ale to mu také nevyjde příliš podle plánu. Přejeme příjemnou zábavu!

Titulky k Hebburn S01E01 - Welcome to Hebburn, Pet

Představujeme vám nový britský komediální seriál, ve kterém se po šest dílů budete moct setkávat s rodinou Pearsonových. Jejich syn Jack se z rodného města Hebburn odstěhoval do Manchesteru a nedávno se potají oženil s židovskou dívkou Sarah, když se opili při společném výletu do Vegas. Jack se Sarah se vydávají za rodinou novopečeného ženicha, aby se s nimi mohla Sarah seznámit. Nechtějí ale novinku o jejich manželství hned vychrlit a čekají na nejvhodnější okamžik. Co může být příhodnější okamžik odhalení, než když se nevěsta vyzvrací do kabelky, která patří mrtvole? Titulky pro vás připravila Bedulinka a sedí na verzi TLA. Příjemnou zábavu!

Titulky k NCIS: Los Angeles S04E04 - Dead Body Politic

Po pauze, kterou si tým Námořní vyšetřovací služby udělal minulý týden, se k nám vrací v plné parádě. Tentokrát se podíváme, jak to vypadá při politické kampani, nebudeme ušetřeni tradičního škádlení mezi Deeksem a zbytkem týmu a Nell dostane cennou radu, proč se s Hetty nemá pouštět do debaty o politice. Titulky pro vás připravil známý tým – Timon111, jeriska03, HeloAgathon a Miki226. Hezky se bavte :-)

Titulky k Modern Family S04E04 - The Butler's Escape

Fanoušci seriálu Taková moderní rodinka jistě napjatě čekají, až se budou moci podívat na nový díl s titulky od kristyyyy, které tímto děkujeme. A o čem dnešní díl bude? Mitchell se stará o Lily, zatímco Cam začíná svůj první den jako učitel hudby na Franklinově střední škole a oba si ve své roli zrovna moc dobře nevedou. Manny a Jay musí snášet Gloriino chrápání, Alex se rozhádá se svou matkou a Luke oznámí, že končí s kouzlením, což je zase moc nelíbí Philovi.

Titulky k 666 Park Avenue S01E03 - The Dead Don't Stay Dead

Titulky pro vás přeložili Jolinar a Bladesip. Korekcí se ujal Araziel. A co nás čeká ve třetím dílu? Jane pokračuje v pátrání ohledně tajemných zazděných dveří, dozvíme se temné tajemství rodiny Doranových, poodhalíme pravou tvář pana Gavina a zjistíme, že i nevinný článek v novinách může mít velmi nepříjemné a reálné důsledky… Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.