Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k The Neighbors S01E05 - Halloween-ween

V dnešním dílu se chystá útok pozemšťanů na mimozemskou komunitu. Weaverovi odvedli skvělou práci a téměř všechny přesvědčili, že se nejedná o invazi, ale o neškodný lidský svátek. Jediný, kdo může celou kolonii zachránit, je Larry Bird, který se nenechá zviklat a ví, že jako vůdce musí něco podniknout. Na druhé straně se snaží Dick a Reggie v důmyslných převlecích dále rozkrývat zvyky a sociální strukturu svých vrstevníků a co nejvíce mezi ně zapadnout. Jak obě společenství přežijí tento výjimečný večer, to se dozvíte v dnešním dílu.

Titulky k Weeds S08E10 - Threshold

Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.

Titulky k Modern Family S04E05 - Open House of Horrors

Titulky na nový díl seriálu Taková moderní rodinka jsou na světě! Poděkování si zaslouží kristyyyy. Tento týden má i tento seriál haloweenský speciál. Phil zorganizuje předváděčku domu a Claire zjišťuje, že děti se jejich domu vyhýbají kvůli fiasku z loňského roku. Kostýmy, které si Cam s Mitchellem objednali se pomíchají přímo ve chvíli, kdy Cam chce světu předvést, jak zhubl do těsného oblečku. Lily se začíná ptát, kdo je její matka. Manny a Luke se snaží spřátelit s nějakými bezva dětmi a Gloria se potýká s následky svých těhotenských hormonů… Příjemnou zábavu při sledování!

Titulky k 666 Park Avenue S01E04 - Hero Complex

Titulky pro vás přeložili Jolinar a Bladesip. Korekcí se ujal Araziel. A co nás čeká ve čtvrtém dílu? Jane dostane od Olive za úkol vypátrat tajemného zloděje, který v Drake řádí. Henrymu začne přátelství s Gavinem způsobovat problémy v práci, zjistíme, jak to dopadne s Kandinským a možná i to, co se skrývá v tajemném kufru ze sklepa… Hezkou zábavu.

Titulky k Vegas S01E04 - (Il)Legitimate

Jak už jsme vás informovali, rozhodli jsme se vzít pod svá překladatelská křídla i nový seriál Vegas. Vše proběhlo po dohodě s původními překladateli ze serialzone Seraphine313 a aaajou, kteří se, jakmile jim to čas dovolí, k překladu zřejmě vrátí. Do té doby bude na titulcích pracovat náš tým ve složení: NicholasMonsa­rrat, Clear a Miki226, který pro vás titulky připravil už tentokrát. Ve 4. epizodě řeší šerif Lamb vraždu černošské dívky, kterou někdo úmyslně přejel autem. Savino se mezitím snaží rozšířit své prosperující impérium, i když tím nadělá vrásky na čele dalším mafiánským bossům. Titulky sedí na verzi LOL a DIMENSION. Hezky se bavte :-)

Titulky k The Neighbors S01E04 - Bathroom Etiquette

V dnešním dílu se mimozemšťané rozhodnou infiltrovat blízké školní zařízení hned dvěma svými členy. Vetřelci sbírají informace o sociálních poměrech, které panují mimo jejich komunitu a snaží se tak připravit své vyslance na co možná největší úspěch jejich mise. Zatímco starší z nich volí cestu získání si důvěry své lidské sousedky, mladší a nezkušenější podlehne síle okamžiku a ukáže, co se v něm opravdu skrývá. Díky tomu roste napětí mezi Weaverovými a zbytkem mimozemské kolonie. Podaří se narůstající spor vyřešit, nebo může dokonce dojít k úmrtí jedné z hlavních postav?

Titulky k The Glades S03E08 - Fountain of Youth

Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.