Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Homeland S02E06 - A Gettysburg Address

Mnozí z vás jistě nedočkavě vyčkávají, jak bude pokračovat další díl poté, co minule Carrie přiměla Brodyho, aby prozradil jména některých spolupracovníků Abu Nazira. Jak název naznačuje, bude se díl točit kolem obchodu krejčího v Gettysburgu. Tajná jednotka CIA začne sledovat Royu Hammadovou a uvidí ji se záhadným mužem, kterého se jim nedaří identifikovat. Vynoří se spekulace, že by mohl být náhradou krejčího, který pro Nazira vyráběl bomby… Současně se bude rozvíjet příběh Dany, která v minulém díle spolu s viceprezidentovým synem přejela autem chodkyni a nyní ji trápí černé svědomí. Titulky pro vás dnes přeložila Clear a korekci zajistil Araziel. Titulky sedí na verzi TVSR. Užijte si nový díl a pokud vás zajímá, jak dopadne ukázka na konci dílu, která je ustřižená, můžete se podívat do novinky, kde jsme pro vás přichystali celé promo video na příští díl s názvem The Clearing. Zároveň vám nedoporučujeme se na video v novince dívat, pokud jste neviděli dnešní díl. Přejeme příjemnou zábavu :-)

Titulky k Hunted S01E05 - Hourglass

Pomalinku jsme se přehoupli do druhé poloviny první řady, a tak vám i tentokrát přinášíme české titulky, abyste si mohli seriál co nejvíce užít. O překlad se postarali DENERICK a Miki226. Konec minulé epizody byl velice napínavý. Jen připomeneme, že Jack Turner využívá Kismet k tomu, aby při nehodách, ke kterým sám vydatně přispěl, vydělal co nejvíc peněz. Aiden se snaží zabránit připravované explozi a Sam leží na chodníku a falešný doktor Goebel se jí snaží do oka vpíchnout injekci s neznámou látkou. Ale už nebudeme zdržovat, určitě se všichni těšíte, jak to bude dál. Hezky se bavte :-)

Titulky k Person of Interest S02E05 - Bury the Lede

Tentokrát se vrátíme k dějové lince první řady, kde se řešila korupce v řadách policie a tajemný Spolek, do kterého se na žádost Johna infiltroval Fusco. S částí uplacených poldů se naši hrdinové vypořádali už na konci první série, ale nikdy jsme se nedozvěděli, kdo celou organizaci řídí. Možná, že něco bližšího zjistíme právě dnes :-) Hezky se bavte :-)

Titulky k The Big Bang Theory S06E06 - The Extract Obliteration

Titulky k dnešní epizodě s názvem Scrabble s přáteli pro vás připravili opět společně Beddny a Araziel. Titulky sedí na verze LOL, TVSR, DIMENSION a 1080p.WEB-DL. V dnešním dílu zjistíme, jak správně volat do zahraničního call centra, jak má vypadat esej o otroctví a jestli dokáže Sheldon porazit ve Scrabble jednoho z největších géniů naší doby. Přejeme příjemnou zábavu!

Titulky k The Neighbors S01E06 - Larry Bird and the Iron Throne

V dnešním dílu, který je věnovaný hlavně Debbie, zjistíme, jaké události mění lidi k nepoznání. Jednou za čas se Debbie mění k nepoznání a i mimozemšťané jsou touto proměnou vyděšení. Po počáteční panice se snaží s nastalou situací vyrovnat a neohrozit tak prozatímní fungování komunity. Vedlejším produktem Debbiiny proměny se stává návštěva Larryho Birda u Martyho v práci. Co začalo jako rutinní mise s cílem pochopit fungování lidské práce a systému vládnutí, to se pomalu stává bojem o samotnou podstatu přežití v zaměstnání, v rodině i na světě.

Titulky k Primeval: New World S01E01 - The New World

Někteří z vás již jistě čekají na titulky k novému kanadskému seriálu Primeval: New World. V úterý byl odvysílán první díl. Seriál se odehrává ve stejném univerzu jako původní britský Primeval a hned v první epizodě uvidíme Connora Templea. A také pár dinosaurů a pterodaktyla… Titulky sedí na verzi 2HD a stáhnout je můžete v sekci titulky. Přeji příjemnou zábavu.