Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k The Big Bang Theory S06E07 - The Habitation Configuration

Titulky k dnešní epizodě s názvem Konfigurace bydlení pro vás připravili opět společně Beddny a Araziel. Titulky sedí na verze LOL, TVSR, DIMENSION a 1080p WEB-DL. V dnešním dílu se dozvíme, jak Sheldon vyřeší spor Amy s Wilem Wheatonem, proč se v Cheesecake Factory čeká tak dlouho na jídlo a jak dopadne Howardovo stěhování k Bernadette. Přejeme příjemnou zábavu!

Titulky k The Neighbors S01E07 - 50 Shades of Green

V dnešním dílu se podíváme pod pokličku mimozemského období páření. Ve snaze pochopit navzájem své namlouvací návyky dojde k experimentu, kdy se lidé pokusí napodobit mimozemský rituál a mimozemšťané naopak ten lidský. Během seznamování s tím, jak to dělají mimozemšťané, se však Marty stane nechtěně svědkem odhalení pravých úmyslů mimozemského výsadku na Zemi. Jak se s tím Marty vyrovná a měl Albert Einstein ve své předpovědi ohledně druhu Apis mellifera vážně pravdu? A dokáže Marty i přes toto šokující zjištění překonat svůj strach z plovoucích předmětů a zachránit tak nejen svůj vztah s Debbie, ale i ochránit čest své dcery?

Titulky k Primeval: New World S01E02 - Sisiutl

Týden utekl jako voda a máme tu další epizodu seriálu Primeval: New World. Tentokrát neuvidíme žádného dinosaura, ale legendárního tvora Sisiutl… Titulky sedí na verzi 2HD a přeložili je pro vás Russell a Dezibook. Stahovat můžete v pravém panelu nebo v sekci titulky. Přejeme příjemnou zábavu a těšíme se příští týden u další epizody.

Titulky k Modern Family S04E07 - Arrested

Titulky na dnešní díl Modern Family pro vás jako obvykle, dnes v bleskové rychlosti, nachystala kristyyyy, které patří velké díky. Sedí na verzi LOL a DIMENSION. Claire se společně s Philem a Mitchem vydávají uprostřed noci za Haley, která to trochu přehnala na studentské párty a skončila tam, kde nechtěla. Cam má na starost né jedno, ale hned 3 děti a trochu se mu to vyhne z rukou. Alex si pobyt v nemocnici moc neužívá, zvláště, když shlédne nepříjemný porod. Jaye moc nepotěší návštěva DeDe. Ta se tentokrát už jako blázen nechová, naopak, s Glorií jsou skoro nejlepší kamarádky. Navnadil vás tento článek dostatečně? Tak neváhejte a zkoukněte další díl Moderní rodiny!:)

Titulky k 666 Park Avenue S01E06 - Diabolic

Překladu titulků se jako tradičně ujali Bladesip a Jolinar a korekcí opět Araziel. Sedí na verze LOL a AFG. Můžete si je stáhnout v pravém boxíku a v sekci titulky. V dněšním dílu se dozvíme více o tajemném halloweenském útočníkovi, o skříňce, kterou ukradl a zjistíme, že možná existuje někdo, kdo se dokáže Gavinovi postavit jako rovnocenný soupeř. Hezkou zábavu.