Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k The Neighbors S01E08 - Thanksgiving Is for the Bird-Kersees

Po odvráceném útoku o halloweenské noci přichází další hrozba pro oba živočišné druhy. Díkůvzdání. Tentokrát nejsou útočníky cizí entity, ale vlastní rodiče. Existuje možnost, jak utajit mimozemskou invazi před vetřelci z okolního světa, nebo to ani není potřeba a můžeme i my připadat svým vlastním blízkým o dost divnější než návštěvníci z vesmíru? V dnešním dílu se přesvědčíme o tom, že je někdy lepší dívat se na problém nezaujatým pohledem, protože ten náš je prostě hloupý a nesmyslný. Ale nebudeme z toho dělat telenovelu. Při každé mimozemské invazi existuje skupina povstalců. Dnes zjistíme, že náš seriál není výjimkou. Musíme se jen ptát, jestli máme jako lidstvo možnost se s těmito povstalci spojit a zabránit tak plánované invazi, která nastane po vyvraždění všech včel?

Titulky k The Big Bang Theory S06E08 - The 43 Peculiarity

Dnešní epizoda nese název Tajemství čísla 43 a titulky k ní pro vás připravili opět společně Beddny a Araziel. Titulky sedí na verze LOL, AFG, DIMENSION a 1080p WEB-DL. V dnešním dílu se budeme zaobírat záhadou tajemného čísla 43, zjistíme, jak je na tom Leonard s vnímáním „ženských signálů“ a odhalíme tajemství vaječného salátu ala Sheldon. Přejeme příjemnou zábavu!

Titulky k Modern Family S04E08 - Mistery Date

Titulky na dnešní díl pro vás připravily dnes společně Kristyyyy a truechoco. Oběma děkujeme! Sedí na verzi LOL a AFG. Užijte si nový díl! A o čem to dnes bude? Claire doprovází s Lukem a Mannym Alex na soutěž. Kdo vlastně chce vyhrát více? Alex? Nebo Claire? Phil nechtěně pozve na rande chlápka, kterého potkal v tělocvičně. Doma jim k atmosféře pomáhají ztlumená světla, oheň v krbu. Phile, tohle nebude jen tak ledajaká chlapská jízda. Luke pomáhá Mannymu najít lásku jeho života tak, že obcházejí židovské slavnosti. Cam má malé překvapení pro mrzutého Jaye a unavenou Glorii.

Titulky k Vegas S01E06 - The Real Thing

Po celkem dlouhé odmlce jsme jsme pro vás připravili titulky k další epizodě seriálu Vegas. V dnešním díle se podíváme na zoubek jednomu zubaři, kterého záhadně najde mrtvého jeho pacientka poté, co se probere z anestezie. Ukáže se, že doktor Howard Safran byl kromě zubaře také velký gambler a je jasné, kam bude naše cesta dál pokračovat… Titulky pro vás připravili Clear a Nowka. Sedí na verzi LOL a AFG. Příjemnou zábavu! :)

Titulky k Homeland S02E07 - The Clearing

Během pozdních nočních hodin finišovaly korekce k včerejšímu dílu seriálu Homeland. V tomto díle se Brody s rodinou vypraví do sídla zámožného chovatele koní a sponzora Waldenovy kampaně. Ve vedlejší dějové linii sledujeme Saula Berensona, který se snaží získat informace o neznámém muži od teroristky Aileen, kterou v první sérii dopadl. Dana vyvíjí stále větší nátlak na Finna, aby se o nehodě svěřili rodině a oznámili to na policii. Titulky pro vás přeložily Clear a Miki226, korekci obstaral Araziel. Sedí na verze ASAP a AFG. Všichni vám přejeme příjemnou zábavu!

Titulky k Hunted S01E06 - Polyhedrus

Zápletka kolem Přesýpacích hodin se v minulé epizodě zajímavě rozvinula a určitě nedočkavě čekáte, jak bude příběh pokračovat. Minule jsme byli svědky toho, jak Sam skončila v náručí Stephena Turnera, jen nebylo tak úplně jasné, zda šlo o opravdovou náklonnost nebo oběť, kterou při své práci musí Sam občas podstoupit. Fawks se stále víc zaplétá s Tyronem, ale moc dobře ví, že z toho nekouká nic dobrého. Dnes odhalíme něco málo ze soukromí šéfa Bizathia – Keela, uvidíme, jak se zachová Stephen, až se dozví, jak jeho otec získal chybějících 30 milionů a take se dozvíme, kam až sahá oddanost Turnerova poskoka Binghama. Titulky pro vás připravili DENERICK a Miki226. Přejeme vám hezkou zábavu a za týden na viděnou :-)