Celkem 3575 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Homeland S02E08 - I'll Fly Away

Po týdnu se můžeme opět podívat na další díl seriálu Homeland. Minule jsme Brodyho opustili ve velice choulostivé situaci. Chystal se podpořit svou dceru, když se rozhodla ohlásit nehodu, kterou s přítelem způsobili, ale CIA má bohužel jiné plány, a tak musel Brody vzít svůj slib zpět a tím si to u Dany hodně rozházel. Jste zvědaví, co se dělo dál? Co udělal Brody a jak zareagovala Dana? Tak hurá na to! Clear pro vás přeložila titulky, takže vám nic nebrání v tom, abyste si další epizodu užili v plné parádě. Titulky sedí na verze HDTVx264-ASAP a HDTV.XviD-AFG. Hezké pokoukáníčko :-)

Titulky k Person of Interest S02E07 - Critical

Reese a Finch budou mít tentokrát opravdu obtížný úkol. Stroj jim dá číslo lékařky, která je jedním z nejlepších kardiochirurgů v zemi, a tak ani jednoho z nich nenapadne, že by nemusela být oběť, ale pachatel. Jenže nic není, jak se původně zdá. Ještě snad můžeme prozradit, že se do děje opět zamíchá agent Snow a také se začne odkrývat další část Johnovy minulosti, která se týká období, kdy byl agentem CIA.

Titulky k The Neighbors S01E08 - Thanksgiving Is for the Bird-Kersees

Po odvráceném útoku o halloweenské noci přichází další hrozba pro oba živočišné druhy. Díkůvzdání. Tentokrát nejsou útočníky cizí entity, ale vlastní rodiče. Existuje možnost, jak utajit mimozemskou invazi před vetřelci z okolního světa, nebo to ani není potřeba a můžeme i my připadat svým vlastním blízkým o dost divnější než návštěvníci z vesmíru? V dnešním dílu se přesvědčíme o tom, že je někdy lepší dívat se na problém nezaujatým pohledem, protože ten náš je prostě hloupý a nesmyslný. Ale nebudeme z toho dělat telenovelu. Při každé mimozemské invazi existuje skupina povstalců. Dnes zjistíme, že náš seriál není výjimkou. Musíme se jen ptát, jestli máme jako lidstvo možnost se s těmito povstalci spojit a zabránit tak plánované invazi, která nastane po vyvraždění všech včel?

Titulky k The Big Bang Theory S06E08 - The 43 Peculiarity

Dnešní epizoda nese název Tajemství čísla 43 a titulky k ní pro vás připravili opět společně Beddny a Araziel. Titulky sedí na verze LOL, AFG, DIMENSION a 1080p WEB-DL. V dnešním dílu se budeme zaobírat záhadou tajemného čísla 43, zjistíme, jak je na tom Leonard s vnímáním „ženských signálů“ a odhalíme tajemství vaječného salátu ala Sheldon. Přejeme příjemnou zábavu!

Titulky k Modern Family S04E08 - Mistery Date

Titulky na dnešní díl pro vás připravily dnes společně Kristyyyy a truechoco. Oběma děkujeme! Sedí na verzi LOL a AFG. Užijte si nový díl! A o čem to dnes bude? Claire doprovází s Lukem a Mannym Alex na soutěž. Kdo vlastně chce vyhrát více? Alex? Nebo Claire? Phil nechtěně pozve na rande chlápka, kterého potkal v tělocvičně. Doma jim k atmosféře pomáhají ztlumená světla, oheň v krbu. Phile, tohle nebude jen tak ledajaká chlapská jízda. Luke pomáhá Mannymu najít lásku jeho života tak, že obcházejí židovské slavnosti. Cam má malé překvapení pro mrzutého Jaye a unavenou Glorii.