Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Homeland S02E10 - Broken Hearts

Tento týden jsme trošku potrénovali vaši trpělivost. Bohužel se občas stane, že se titulkům věnovat nemůžeme, i kdybychom chtěli. Tentokrát na to Clear zůstala sama, ale statečně se s tím poprala. Proto chvalte, děkujte a virtuálně ji poplácejte po rameni, protože si to rozhodně zaslouží :-) Titulky sedí na verzi EVOLVE. Přejeme hezkou zábavu.

Titulky k Primeval: New World S01E04 - Angry Birds

Po týdnu tu máme další epizodu spin-offu Primeval: New World. Tentokrát již čtvrtá epizoda, která nese název Angry Birds. Dnes se podíváme na staré skladiště vlaků, kde najdeme ptáčky… Překlad pro vás zajistili Russell a Dezibook. Titulky sedí na verzi 2HD a stáhnout je můžete v sekci titulky. Jak se vám dnešní epizoda líbila? Co říkáte na seriál?

Titulky k Vegas S01E07 - Bad Seeds

Titulky na další díl Vegas jsou po nějaké době připravené pro vás ke stažení. Tentokrát se na nich podíleli nováčci, kterým bych chtěla poděkovat za dobře odvedenou právi. Přeložili je pro vás Cvesspy, lesator a phoebe.h2, korekce se ujala Clear. Za úpravu časování děkuji badboy.majklovi. Sedí na verzi 2HD. V dnešním díle budeme sledovat odplatu od Milwaukeeho za smrt dvou jeho mužů. Lov k dopadení toho, kdo je má na svědomí, se však stane nebezpečný i pro všechny kolem… Bavte se! :)

Titulky k 666 Park Avenue S01E07 - Downward Spiral

Titulky k 666 Park Avenue S01S07 Downward Spiral byly dokončeny. Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.

Titulky k Hunted S01E07 - Khyber

Pomalinku se blížíme ke konci. Tajemství kolem agentky Sam Hunterové se odhalují a zdá se, že všechno souvisí i s vraždou její matky. Pojďte se tedy podívat, jak bude celý příběh pokračovat. Titulky pro vás přeložili DENERICK a Miki226. Hezky se bavte :-)

Titulky k Homeland S02E08 - I'll Fly Away

Po týdnu se můžeme opět podívat na další díl seriálu Homeland. Minule jsme Brodyho opustili ve velice choulostivé situaci. Chystal se podpořit svou dceru, když se rozhodla ohlásit nehodu, kterou s přítelem způsobili, ale CIA má bohužel jiné plány, a tak musel Brody vzít svůj slib zpět a tím si to u Dany hodně rozházel. Jste zvědaví, co se dělo dál? Co udělal Brody a jak zareagovala Dana? Tak hurá na to! Clear pro vás přeložila titulky, takže vám nic nebrání v tom, abyste si další epizodu užili v plné parádě. Titulky sedí na verze HDTVx264-ASAP a HDTV.XviD-AFG. Hezké pokoukáníčko :-)

Titulky k Person of Interest S02E07 - Critical

Reese a Finch budou mít tentokrát opravdu obtížný úkol. Stroj jim dá číslo lékařky, která je jedním z nejlepších kardiochirurgů v zemi, a tak ani jednoho z nich nenapadne, že by nemusela být oběť, ale pachatel. Jenže nic není, jak se původně zdá. Ještě snad můžeme prozradit, že se do děje opět zamíchá agent Snow a také se začne odkrývat další část Johnovy minulosti, která se týká období, kdy byl agentem CIA.