Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Hunted S01E08 - Snow Maiden

Poslední díl seriálu Hunted nám Cinemax naservíroval minulý pátek, ale vy jste si na naše titulky museli chvilku počkat. Doufáme, že to napětí nebylo až tak nesnesitelné a že jste všichni ve zdraví přežili, protože je to tady!!!! Titulky jsou hotové a vy si můžete vychutnat finále první řady. Titulky pro vás připravili DENERICK a Miki226. Děkujeme za trpělivost a hezky se bavte :-)

Titulky k Primeval: New World S01E05 - Undone

Již pátý díl spin-offu Primeval: New World byl odvysílán toto úterý. Tentokrát nese název Undone a epizoda je opravdu akční. Uvidíme, že nikdo si nemůže být jistý svou pozicí v týmu nebo svým životem… Překlad pro vás zajistili Russell a Dezibook, titulky sedí na verzi 2HD a stahovat můžete na obvyklých místech. Jak se vám seriál líbí? Zklamal vás? Potěšil?

Titulky k Modern Family S04E09 - When a Tree Falls

Minulý týden měl seriál Modern Family kvůli Díkuvzdání pauzu, ale dnes se jeho fanoušci dočkali nového dílu. O čem v něm půjde? I přestože si to Mitchell nepřeje, spolu s Camem se snaží zachránit v parku strom před pokácením. Phil a Jay spolu zápasí v ringu na narozeninové party Lukea a Mannyho s olympijskou tematikou. Claire vezme duchem nepřítomnou Gloriii nakupovat, ale trochu se jim to zvrtne. Hayley nastoupí na veřejné práce a Alexin plán pomstít se své sestře nevyjde. Titulky pro vás připravila jako už tradičně kristyyyy, které patří velký dík. Sedí na verze LOL, DIMENSION a AFG.

Titulky k Les Revenants S01E02 - Simon

Titulky k Les Revenants S01S02 Simon byly dokončeny. Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.

Titulky k Vegas S01E08 - Exposure

Po trochu delší odmlce jsme pro vás připravili titulky k další epizodě seriálu Vegas. Přeložili je pro vás Cvesspy, lesator, phoebe.h2, korekci provedla Clear. Sedí na verzi LOL. Šerif Lamb bude v tomto díle vyšetřovat smrt lékaře z vojenské základny Nellis, doktora Doziera. V kasínu se objeví Vincentova stará známá, slavná zpěvačka Diana Desmondová. Dozví se jeho žena o poměru, který spolu měli kdysi v Havaně? Děkujeme za trpělivost, další díly se pokusíme udělat podle našich časových možností. Hezky se bavte! :)

Titulky k Rizzoli & Isles S03E11 - Class Action Satisfaction

Po dlouhé pauze, kdy jsme si na Jane a Mauru museli počkat, se můžeme konečně podívat na další díl. V poslední odvysílané epizodě se řešilo, kdo je otcem Lydiina miminka a díl končil ve chvíli, kdy našla Jane opuštěného chlapečka u svých dveří. Teď se tedy můžete podívat, jak se bude příběh odvíjet dál. Titulky pro vás z větší části přeložil Joermungandr společně s Miki226, sedí na verzi LOL. Hezky se bavte a za týden na viděnou :-)

Titulky k Les Revenants S01E01 - Camille

Pro fanoušky mysteriózního žánru přinášíme nový seriál Les Revenants (2012) z produkce francouzské televize Canal+. Příběh pojednává o horském městečku, ve kterém se zničehonic objeví lidé, kteří zde v minulosti předčasně zemřeli. Jak je možné, že jsou živí, zdraví a nezestárli ani o den? Tajemnou atmosféru podtrhuje hudba skotské skupiny Mogwai a napětí je zaručeno od začátku do konce. První série má 8 dílů, titulky pro vás bude z francouzštiny překládat Jolinar. Přeji příjemnou zábavu. :-)

Titulky k 666 Park Avenue S01E08 - What Ever Happened to Baby Jane?

Překladu titulků se jako tradičně ujali Bladesip a Jolinar a korekcí opět Araziel. Sedí na verze LOL, AFG a WEB-DL. V dnešním dílu se možná dozvíme, co se stalo s Jane poté, co zůstala uvězněná pod mozaikou, jaké zbraně je ochotný nasadit Gavin, aby získal to, co je jeho a přijdeme na kloub podstatě toho, co spisovatelé nazývají Múzou. Ať v dobrém, nebo špatném slova smyslu. Hezkou zábavu.

Titulky k Homeland S02E09 - Two Hats

Minulý díl skončil tím, že teroristé spolu s Royou Hammadovou naložili Brodyho do vrtulníku a vzlétli s ním neznámo kam. Jak jistě tušíte nebo jste viděli na konci v upoutávce, sejde se se samotnou hlavou teroristických operací a svým někdejším mučitelem Abu Nazirem. To, jestli se Nazirovi podaří získat Brodyho znovu na svou stranu nebo Brodyho potrestá za jeho zradu, se dozvíte v dnešním díle. A máte se na co těšit. V této epizodě se také podrobněji podíváme na relativně novou postavu Petera Quinna a jeho soukromý život. Titulky pro vás tento týden připravily společně Clear a Miki226. Sedí na verzi TVSR, AFG, ASAP, 720p IMMERSE a WEB-DL. Přejeme vám hezkou zábavu!