Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Les Revenants S01E04 - Victor

Pokud jste už zhltli první tři díly, tak vás jistě potěší, že pro vás máme další. Ve čtvrté epizodě s názvem Victor se dozvíme okolnosti smrti malého chlapečka, novinky o Lucy a také jedno šokující odhalení. Titulky sedí na verze DEAL a 720p.HDTV.x264-JMT, přeložila je pro vás opět Jolinar. Hezkou zábavu. :-)

Titulky k Les Revenants S01E03 - Julie

Titulky k Les Revenants S01S03 Julie byly dokončeny. Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.

Titulky k 666 Park Avenue S01E09 - Hypnos

Další díl osudů Jane a Henryho je tady. Dnes navíc za přítomnosti hostující hvězdy Whoopi Golbergové. Dnes se dozvíme odpovědi na spoustu otázek. Kde Jane doopravdy byla a proč si nic nepamatuje? Mluvil Shaw pravdu o Sashe? A co se skrývá za tajemnými dveřmi, do kterých Jane na konci minulého dílu vstoupila? Seriál nabírá na gradaci a fanoušky to může jistě jen těšit. Titulky pro vás přeložil osvědčený tandem Bladesip a Jolinar a korekcí se tradičně ujal Araziel. Sedí na verze LOL, AFG a WEB-DL. Přejeme hezkou zábavu :-)

Titulky k The Big Bang Theory S06E09 - The Parking Spot Escalation

Titulky k dnešní epizodě s názvem Boj o parkovací místo jsou tady opět po týdenní přestávce hotové pro vás ke stažení. Připravili je pro vás společně Beddny a Araziel. Titulky sedí na verze LOL, AFG, DIMENSION a 720p WEB-DL. V dnešním dílu se dozvíme, jak si provádějí depilaci drsné mladé dívky z venkova, k čemu se dá také využívat parkovací místo a poznáme i praktické využití nudismu. Přejeme příjemnou zábavu!