Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Les Revenants S01E05 - Serge et Toni

Máme pro vás další díl seriálu Les Revenants! Tentokrát nám bude objasněno, jak zemřel Serge a jaký vztah měl se svým bratrem Tonim. Adele učiní zásadní rozhodnutí a Julie bude mít po rozhovoru s paní Costovou znepokojivé pocity. Camille se stále vydává za Léninu sestřenici, uvidíme, jak se to vyvine mezi ní a Frédéricem. Titulky pro vás jako obvykle přeložila Jolinar. Sedí na verze EPZ a JMT. Hezkou zábavu :)

Titulky k Rizzoli & Isles S03E13 - Virtual Love

Napjaté očekávání je u konce, protože vám přinášíme titulky k další epizodě Rizzoli & Isles. Pomalinku doháníme skluz, který jsme nabrali. Ještě nás čekají další dva díly a pak dlouhá pauza až do příštího léta. Zatím se ale můžete pobavit u 13. dílu, který nese název Virtual Love. Už z názvu asi vytušíte, že se přeneseme do virtuálního světa počítačových her. Titulky pro vás přeložily Clear a Miki226, sedí na verze LOL, DILENSION a AFG. Hezky se bavte :-)

Titulky k Homeland S02E11 - In Memoriam

Týden se s týdnem sešel a dnes nás čeká předposlední epizoda druhé série seriálu Homeland. V minulém díle unesl Abu Nazir Carrie s cílem vydírat Brodyho. Dnes se dozvíte, jak to dopadlo s Nazirem i viceprezidentem Waldenem, o jehož život usiloval. Budeme sledovat také linku Saula Berensona, kterého si povolali „na kobereček“ místo aby se vydal s ostatními na hon po Abu Nazirovi. Titulky pro vás dnes připravily Clear a Miki226, sedí na verze EVOLVE, AFG a WEB-DL. Přejeme vám příjemnou zábavu!

Titulky k The Big Bang Theory S06E10 - The Fish Guts Displacement

Dnešní díl nese název Vyjmutí rybích vnitřností. Titulky k němu pro vás připravili společně Beddny a Araziel. Titulky sedí na verze LOL, AFG, DIMENSION a WEB-DL. V dnešním dílu pozve pan Rostenkowski svého zetě na ryby. Amy onemocní a Sheldon bude muset použít neortodoxní metody k jejímu uzdravení. Dále zjistíme, co je znepokojivého na Spider-Manovi, co se čte nemocným doktorkám před spaním, jak nebezpečná je příprava svíčkové a kdo z naší party je nejmužnější rybář. Přejeme příjemnou zábavu!