Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Homeland S02E12 - The Choice

A máme tu poslední epizodu druhé série, která má mimořádnou stopáž přes hodinu. Uctíme v ní památku dvou mužů, kteří zemřeli v minulé epizodě. A přestože se vám třeba bude nějakou dobu zdát, že se díl moc nehýbe… čeká vás jistě nejedno překvapení. Titulky pro vás dnes přeložila Clear. Sedí na verze: ASAP, AFG, IMMERSE, PROPER.EVOLVE a WEB-DL. Přeji příjemnou zábavu, děkuji všem ostatním, kteří se podíleli se mnou na překladu druhé série, vám za přízeň a těším se u třetí série za rok. :)

Titulky k The Neighbors S01E10 - Juan of the Dead

V dnešním dílu probereme celkem nevánoční téma smrti, která se naprosto vymyká chápání našich mimozemských sousedů. Jak je vlastně vhodné seznamovat naše děti s tématem smrti? Weaverovi mají problém o to horší, že musejí tento problém řešit jak v rovině vlastních potomků, tak i v rovině mezigalaktických vztahů s nesmrtelnými mimozemšťany. Smrtí oblíbemého zahradníka Juana však vše jen začíná a kromě filosofování o tom, co je vlastě smrt, nás čeká i nejspíš nejzábavnější pohřeb v dějinách.

Titulky k The Neighbors S01E09 - Merry Crap-mas

V dnešním dílu se přesvědčíme o tom, že proti vánoční náladě není úplně imunní žádná rasa ve Vesmíru. Weaverovi se rozhodnou schovat své vánoční dárky před dětmi u svých sousedů, ale jak se brzy ukáže, možná to nebyl ten nejchytřejší tah. Amber se chystá strávit svátky s přáteli, ale její plány poněkud překazí Marty a jeho nápad, jak letos pojmout Vánoce úplně jinak. Larry vyráží do boje proti nenáviděnému Santovi, ale intervence malé Abby možná změní celé jeho pohled na věc. A možná odhalíme i pravou identitu Santa Clause…

Titulky k Person of Interest S02E10 - Shadow Box

Minulý díl končil velice zajímavě, když se začala stahovat smyčka kolem Fusca kvůli smrti detektiva z Vnitřního oddělení. Teď se můžete podívat, jak to bude pokračovat. John a Harold se budou snažit pomoci dívce Abby, která se podivně zapletla s válečným veteránem z Afghánistánu a nikdo zatím netuší, co přesně mají v plánu. Opět se objeví i agent Donnelly, který se snaží chytit „muže v obleku“ a zdá se, že tentokrát mu štěstí opravdu přeje.

Titulky k The Big Bang Theory S06E11 - The Santa Simulation

Titulky k dnešním dílu nazvaném Záchrana Santy Clause pro vás připravili společně Beddny a Araziel. Titulky sedí na verze LOL, AFG, DIMENSION a WEB-DL. Dnes se vydáme do světa fantazie na nebezpečnou výpravu na záchranu Sanya Clause, zjistíme, proč si Raj nemůže najít dívku a dozvíme se, že někdo z našich hrdinů má dokonce velice blízký vztah k Čechám. Přejeme příjemnou zábavu!

Titulky k Les Revenants S01E07 - Adèle

Přinášíme titulky k předposlednímu dílu první řady. V tomto díle už se začínají dít vážně divné věci. Pierre je přesvědčený, že se schyluje ke konci světa a dozvíte se, co schovává ve sklepě. Serge a Toni se snaží utéct z města a Thomas zase chytit Simona. Uvidíme, jestli se jim to podaří. Titulky tradičně od Jolinar, sedí na verze DEAL a JMT. Příjemnou podívanou!

Seriál Suits obnoven pro třetí sérii!

Fanouškové seriálu Suits od kabelové stanice USA Network si mohou povyskočit. Dnes totiž získal další sérii v podobě 16 dílů. Jak řekli majitelé stanice Jeff Wachetel a Chris McCumber: „Bylo to jednoduché, seriál Suits je dobrý tak jak to jen jde. Inteligentní příběh, bystré dialogy a herecké výkony, které by si zasloužily ocenění. Kombinace těchto tří dělá z tohoto seriálu základní kámen našeho vysílání.“ V lednu nás čeká ještě šest epizod z druhé série a samozřejmě se můžete těšit na titulky od našeho týmu, který pro vás seriál překládá už po dva roky. Tímto vítáme diváky na našich nových stránkách. :)

Titulky k Primeval: New World S01E07 - Babes in the Woods

Po týdnu tu máme další epizodu spin-offu Primeval: New World. Dnešní epizoda má název Babes in the Woods. V dnešním díle se dozvíme něco o Toby a její minulosti a stejně tak uvidíme Ange v akci! Titulky pro vás přeložil Russell a sedí na verzi 2HD. Stahovat můžete v sekci titulky! Užijte si epizodu a příští týden se tu setkáme u poslední epizody letošního roku.

Titulky k Les Revenants S01E06 - Lucy

Po delší odmlce vám přinášíme titulky k dalšímu dílu Les Revenants! V šestém díle se dozvíme, co je vlastně zač Sergeova oběť a už se nám to začne pěkně rozuzlovávat. Camille využije svou situaci ke konání dobra, Tonimu trošku rupne v kouli a Simon nás po své druhé smrti překvapí. Nebo ne? Titulky pro vás opět spáchala Jolinar, sedí na verze EPZ a JMT. Užijte si díl :)

Titulky k Modern Family S04E10 - Diamond in the Rough

Čeká nás poslední díl Takové moderní rodinky před Vánocemi. Na co se můžete těšit? Phil a Mitchell se snaží zabránit, aby Claire s Mitchellem udělali velkou chybu. Luke pomáhá Mannymu s přípravou na novou pozici v jejich týmu. Haley začíná v nové práci. Gloria zpívá svému dítěti přes mikrofon, což se moc nelíbí Jayovi. Dnešní díl pro vás přeložili kristyyy a truechoco. Sedí na verzi LOL, AFG, DIMENSION a WEB-DL. Užijte si nový díl a v novém roce opět na shledanou! :)