Celkem 3575 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Les Revenants S01E08 - La horde

A je tu osmý a bohužel poslední díl první řady seriálu Les Revenants. Mám pro vás ale dobrou zprávu. Můžeme se těšit na druhou řadu! Kdy se jí ale dočkáme, to je ve hvězdách, tvůrci seriálu oznámili, že to nebude dříve než v roce 2014. No hlavně, že bude :) Z posledního dílu vám neprozradíme ani ťuk, jen se sami podívejte. Titulky (u této řady již naposled) pro vás přeložila Jolinar. Sedí na verze DEAL a JMT a stahovat je můžete zde nebo v pravém boxíku. Užijte si finále.

Titulky k Primeval: New World S01E08 - Truth

A je tu poslední epizoda letošního roku! V dnešním díle uvidíme dinosaury, zjistíme, kdo je v mrazáku a dozvíme se i ta největší tajemství z Evanova života… Titulky pro vás přeložili Russell a Dezibook. Sedí na verzi 2HD a stáhnout je můžete v sekci titulky. Nyní nás čeká Vánoční pauza… další epizoda nás čeká v novém vysílacím čase. Od příště bude tedy Primeval vycházet ve středu a devátá epizoda bude 23.1.2013! Přejeme příjemnou zábavu a u deváté epizody na viděnou!

Titulky k Rizzoli & Isles S03E14 - Over/Under

Jako malý vánoční dárek jsme pro vás připravili titulky k další epizodě seriálu Rizzoli & Isles. Celá letošní série už se chýllí ke konci. Dnes v noci odvysílá TNT poslední díl a pak nás čeká dlouhá pauza až do léta, kdy se s Jane, Maurou a ostatními uvidíme už u čtvrté série. Dnešní 14. díl nás zavede na sportovní hřiště. Nepůjde jen o případ vraždy, který se budou všichni snažit vyřešit, ale i o softballový turnaj různých policejních oddělení. Za detektivem Frostem přijede jeho matka a má pro něj velkou novinu. A do života Jane znovu vstoupí její osudová láska Casey, ale rozhodně nečekejte, že se všechny problémy vyřeší jako mávnutím kouzelného proutku. Titulky pro vás přeložily Chikitka a Miki226, sedí na verzi LOL a DIMENSION. Všem vám přejeme krásné Vánoce a příjemné pokoukání na další díl Rizzoli :-)

Titulky k Homeland S02E12 - The Choice

A máme tu poslední epizodu druhé série, která má mimořádnou stopáž přes hodinu. Uctíme v ní památku dvou mužů, kteří zemřeli v minulé epizodě. A přestože se vám třeba bude nějakou dobu zdát, že se díl moc nehýbe… čeká vás jistě nejedno překvapení. Titulky pro vás dnes přeložila Clear. Sedí na verze: ASAP, AFG, IMMERSE, PROPER.EVOLVE a WEB-DL. Přeji příjemnou zábavu, děkuji všem ostatním, kteří se podíleli se mnou na překladu druhé série, vám za přízeň a těším se u třetí série za rok. :)

Titulky k The Neighbors S01E10 - Juan of the Dead

V dnešním dílu probereme celkem nevánoční téma smrti, která se naprosto vymyká chápání našich mimozemských sousedů. Jak je vlastně vhodné seznamovat naše děti s tématem smrti? Weaverovi mají problém o to horší, že musejí tento problém řešit jak v rovině vlastních potomků, tak i v rovině mezigalaktických vztahů s nesmrtelnými mimozemšťany. Smrtí oblíbemého zahradníka Juana však vše jen začíná a kromě filosofování o tom, co je vlastě smrt, nás čeká i nejspíš nejzábavnější pohřeb v dějinách.

Titulky k The Neighbors S01E09 - Merry Crap-mas

V dnešním dílu se přesvědčíme o tom, že proti vánoční náladě není úplně imunní žádná rasa ve Vesmíru. Weaverovi se rozhodnou schovat své vánoční dárky před dětmi u svých sousedů, ale jak se brzy ukáže, možná to nebyl ten nejchytřejší tah. Amber se chystá strávit svátky s přáteli, ale její plány poněkud překazí Marty a jeho nápad, jak letos pojmout Vánoce úplně jinak. Larry vyráží do boje proti nenáviděnému Santovi, ale intervence malé Abby možná změní celé jeho pohled na věc. A možná odhalíme i pravou identitu Santa Clause…

Titulky k Person of Interest S02E10 - Shadow Box

Minulý díl končil velice zajímavě, když se začala stahovat smyčka kolem Fusca kvůli smrti detektiva z Vnitřního oddělení. Teď se můžete podívat, jak to bude pokračovat. John a Harold se budou snažit pomoci dívce Abby, která se podivně zapletla s válečným veteránem z Afghánistánu a nikdo zatím netuší, co přesně mají v plánu. Opět se objeví i agent Donnelly, který se snaží chytit „muže v obleku“ a zdá se, že tentokrát mu štěstí opravdu přeje.

Titulky k The Big Bang Theory S06E11 - The Santa Simulation

Titulky k dnešním dílu nazvaném Záchrana Santy Clause pro vás připravili společně Beddny a Araziel. Titulky sedí na verze LOL, AFG, DIMENSION a WEB-DL. Dnes se vydáme do světa fantazie na nebezpečnou výpravu na záchranu Sanya Clause, zjistíme, proč si Raj nemůže najít dívku a dozvíme se, že někdo z našich hrdinů má dokonce velice blízký vztah k Čechám. Přejeme příjemnou zábavu!

Titulky k Les Revenants S01E07 - Adèle

Přinášíme titulky k předposlednímu dílu první řady. V tomto díle už se začínají dít vážně divné věci. Pierre je přesvědčený, že se schyluje ke konci světa a dozvíte se, co schovává ve sklepě. Serge a Toni se snaží utéct z města a Thomas zase chytit Simona. Uvidíme, jestli se jim to podaří. Titulky tradičně od Jolinar, sedí na verze DEAL a JMT. Příjemnou podívanou!

Seriál Suits obnoven pro třetí sérii!

Fanouškové seriálu Suits od kabelové stanice USA Network si mohou povyskočit. Dnes totiž získal další sérii v podobě 16 dílů. Jak řekli majitelé stanice Jeff Wachetel a Chris McCumber: „Bylo to jednoduché, seriál Suits je dobrý tak jak to jen jde. Inteligentní příběh, bystré dialogy a herecké výkony, které by si zasloužily ocenění. Kombinace těchto tří dělá z tohoto seriálu základní kámen našeho vysílání.“ V lednu nás čeká ještě šest epizod z druhé série a samozřejmě se můžete těšit na titulky od našeho týmu, který pro vás seriál překládá už po dva roky. Tímto vítáme diváky na našich nových stránkách. :)