Celkem 3575 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Transporter: The Series S01E03 - Trojan Horsepower

Kanadská televize konečně začala vysílat seriál Transporter a díky tomu se dočkáme nejen anglických titulků, ale samozřejmě i českého překladu. Bohužel se Kanada nedrží pořadí, ve kterém díly vysílá, a proto se vždy raději pořádně podívejte na název epizody. Trojan Horsepower je ve verzi PSIG tuším 7. Titulky sedí na verzi 2HD, přečas na PSIG určitě bude, takže nemusíte stahovat nic znovu. Hezky se bavte :-)

Titulky k Person of Interest S02E11 - 2 Pi R

Tvůrci seriálu Person of Interest nás přes Vánoce napínali, když nám v minulé epizodě naservírovali hodně zvláštní konec. Johna zatýká FBI a Finch s tím nemůže vůbec nic udělat. Ještě, že je tu Carterová a Fusco. Dnes se můžete podívat, jak bude vyšetřování pokračovat a zda agent Donnely odhalí pravého „muže v obleku“. Harold se mezitím musí postarat o mladého studenta, protože Stroj posílá čísla i ve chvíli, kdy nemůže být John ani trochu užitečný. Proto Finch požádá o pomoc Fusca a další případ řeší společnými silami.

Titulky k The Big Bang Theory S06E12 - The Egg Salad Equivalency

Po vánoční pauze se k nám vrací hrdinové seriálu The Big Bang Theory. Tentokrát se Sheldon dostane na tenký led, když na něj jeho asistentka Alex podá stížnost za nevhodné chování. A nebyl by to Sheldon, aby nedostal do problémů i všechny ostatní. Titulky pro vás přeložil jako vždy Beddny, za což mu patří velký dík, korekce se netradičně ujala Miki226. Titulky sedí na verzi LOL, AFG, DIMENSION a WEB-DL. Hezky se bavte :-)

Titulky k Transporter: The Series S01E02 - Harvest

Titulky k tomuto dílu se neobjevily v žádném jazyce, takže jsem je vytvářela z odposlechu a s vlastním časováním. Vzhledem k různorodým přízvukům, které můžete v seriálu slyšet, se klidně mohlo stát, že jsem něco odposlouchala špatně. Takže pokud na něco takového narazíte, budu ráda, když mi dáte vědět, abych mohla odhalené „boty“ co nejrychleji opravit. Tentokrát se Frank zaplete se zločineckým bossem Dragem Sujicem, kterého skvěle zahrál Mike Dopud. Nechci prozrazovat zápletku, ale můžu jen naznačit, že se náš kurýr rozhodne, že tuhle zásilku prostě nedoručí :-) Titulky sedí na verzi HDTV.XviD-P2P a možná i na BRRip – PSIG, ale přiznávám, že to jsem nezkoušela. Hezky se bavte :-)

Titulky k Transporter: The Series S01E01 - The General's Daughter

Konečně se objevila verze Transportera s anglickým zvukem a také anglické titulky, a tak jsme pro vás mohli první díl přeložit. Všichni určitě znáte všechny filmy s Kurýrem a teď se můžete podívat na jeho seriálovou podobu. Natáčení celého projektu bylo náročné a podílelo se na něm několik televizních stanic z různých států. Proto se také Transporter nejprve objevil na německé stanici RTL. Záštitu nad celým projektem převzal Cinemax, který ale zatím seriál ve své programové nabídce stále nemá. Hlavní roli si zahrál Chris Vance, kterého můžete znát jako Jamese Whistlera ze seriálu Prison Break, Masona Gilroye z Burn Notice nebo jako majora Caseyho Jonese ze seriálu Rizzoli & Isles. Teď už ale nebudeme zdržovat, abyste si mohli vychutnat první epizodu. Jen dodám, že titulky sedí na verzi XviD – BeechyBoy a 720p BRRip a přeložili je pro vás Timon111 a Miki226. Hezky se bavte :-)

Titulky k NCIS: Los Angeles S04E10 - Free Ride

Doufáme, že se u vás ještě stále drží Vánoční nálada, protože jsme právě dokončili překlad vánočního dílu NCIS: Los Angeles. V tomto díle náš tým navštíví bitevní loď amerického námořnictva, kde musí vyřešit těsně před Vánocemi další případ. Samozřejmě ne všichni členové týmu se chovají profesionálně (Deeks) a dělají posádce nemalé problémy. Jak prožijí Vánoce naši hrdinové? Dostanou se včas domů, aby mohli oslavit svátky se svými rodinami? Nezbývá nic jiného, než to zjistit :-) O překlad se tentokrát postarali: Miki226 a Timon111

Titulky k Rizzoli & Isles S03E15 - No More Drama in My Life

A je to tady. Nejen, že se nám přiblížil konec roku, ale také se s námi na delší dobu rozloučí Jane Rizzoliová a doktorka Maura Islesová. Další série dostala zelenou, takže se můžete těšit na jejich nové případy a také osudy ostatních hrdinů seriálu, ale bohužel si budeme muset několik měsíců počkat. Další případy bude bostonská policie řešit až v létě 2013. Titulky k poslednímu dílu 3. série pro vás přeložily Clear a Miki226, sedí na verzi HDTV – 2HD. Pokud jste si stáhli jinou verzi, což se tentokrát klidně mohlo stát, protože jich vyšlo opravdu hodně, nezoufejte. Další přečasy a hlavně informace o hercích, předloze a seriálu najdete na fanouškovském webu seriálu TADY. Děkujeme za vaši přízeň a u další série se těšíme na viděnou. Hezky se bavte :-)