Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Banshee S01E01 - Pilot

Cinemax si pro nás na začátek roku připravil nový seriál plný tajemství a akce. Jmenuje se Banshee a vy se už teď můžete podívat na první epizodu. Určitě vám neunikne ani nezaměnitelný podpis tvůrců True Blood. O překlad titulků se postarali Araziel, Chikitka a Miki226, sedí na verzi EVOLVE a BD Rip DEMAND. Ale teď už se pohodlně usaďte a podívejte se, jak do zapadlého městečka Banshee dorazí nový šerif, který si s sebou nese velké tajemství. Jenže Banshee také není jen tak obyčejné městečko.

Titulky k Person of Interest S02E12 - Prisoner's Dilemma

Po minulé epizodě, kde se John Reese zrovna moc neohřál, si ho dnes zase užijeme docela dost. Carterová se podílí na vyslýchání zadržených mužů, Fusco se musí sám postarat o ochranu krásné modelky, Finch neví, kam dřív skočit, když se snaží dostat Johna z vězení a sám „muž v obleku“ se za mřížemi setká i s lidmi, které vůbec vidět nechce. A to ani nemluvím o Méďovi, který teskní po páníčkovi :-)

Titulky k The Big Bang Theory S06E13 - The Bakersfield Expedition

Titulky pro vás přeložil jako vždy Beddny a korekcí se ujal Araziel. Sedí na verzi LOL, AFG, DIMENSION a WEB-DL. Dnes kluci vyrazí na Comic-Con v Bakersfieldu. Jenže neplánovaná zastávka jim zhatí plány. Dívky se mezitím rozhodnou, že přijdou na kloub tomu, co vlastně kluci vidí na komiksech. Jejich poznávání však nabere naprosto nečekaný směr… Hezkou zábavu :-)

Titulky k Modern Family S04E11 - New Year's Eve

Po vánoční pauze se mají fanoušci seriálu Modern Family opět na co těšit. Dnešní díl se jmenuje New Year's Eve a jak název napovídá, bude se slavit. Jay veze dospělou část své velké rodiny do hotelu v Palm Springs, kde nabízejí úžasný novoroční balíček. Děti mají svůj vlastní program doma. Titulky pro vás připravila jako tradičně kristyyy, které patří velký dík. Sedí na verze LOL a DIMENSION. Příjemnou zábavu! :)

Titulky k Justified S04E01 - Hole in the Wall

Rok utekl jako voda a Raylan Givens a jeho slušivý klobouk se vrací, aby nás pobavili u další řady seriálu Justified. Minulý rok musel Raylan řešit nejen problémy v práci, ale i v soukromém životě. Winona čeká Raylanovo dítě, Arlo sedí ve vězení místo Boyda Crowdera a aby toho nebylo málo, do Harlanu se stahují další pochybné existence, takže bude mít Raylan plné ruce práce. Titulky pro vás připravili Russell a Miki226, sedí na verzi HDTV-2HD. Hezky se bavte a nezapomeňte se s námi podělit o to, jak se vám epizoda líbila :-)

Titulky k Transporter: The Series S01E03 - Trojan Horsepower

Kanadská televize konečně začala vysílat seriál Transporter a díky tomu se dočkáme nejen anglických titulků, ale samozřejmě i českého překladu. Bohužel se Kanada nedrží pořadí, ve kterém díly vysílá, a proto se vždy raději pořádně podívejte na název epizody. Trojan Horsepower je ve verzi PSIG tuším 7. Titulky sedí na verzi 2HD, přečas na PSIG určitě bude, takže nemusíte stahovat nic znovu. Hezky se bavte :-)

Titulky k Person of Interest S02E11 - 2 Pi R

Tvůrci seriálu Person of Interest nás přes Vánoce napínali, když nám v minulé epizodě naservírovali hodně zvláštní konec. Johna zatýká FBI a Finch s tím nemůže vůbec nic udělat. Ještě, že je tu Carterová a Fusco. Dnes se můžete podívat, jak bude vyšetřování pokračovat a zda agent Donnely odhalí pravého „muže v obleku“. Harold se mezitím musí postarat o mladého studenta, protože Stroj posílá čísla i ve chvíli, kdy nemůže být John ani trochu užitečný. Proto Finch požádá o pomoc Fusca a další případ řeší společnými silami.