Celkem 3575 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Justified S04E02 - Where's Waldo?

Další epizoda je za námi a my pro vás máme i české titulky! Tentokrát epizoda nese název „Where"s Waldo?“. Boyd bude muset začít řešit problémy s klesajícími příjmy a Raylan musí přijít na kloub tajemnému vaku s řidičským průkazem… Titulky pro vás přeložili Miki226 a Russell a sedí na verzi 2HD.

Titulky k Transporter: The Series S01E04 - Payback

Máme pro vás další titulky k seriálu Transporter. Jedná se o díl Payback, který má ve verzi PSIG označení jako 5. Frank má vyzvednout zásilku a převést ji na jiné místo. Celá akce se ale zvrtne a Frank bude opravdu překvapený tím, kdo za nezdarem akce stojí. Tentokrát nám tvůrci poodhalí něco z Frankovy minulosti. Titulky sedí na verzi 2HD, přečas na PSIG samozřejmě dodáme :-) Hezky se bavte :-)

Titulky k Banshee S01E01 - Pilot

Cinemax si pro nás na začátek roku připravil nový seriál plný tajemství a akce. Jmenuje se Banshee a vy se už teď můžete podívat na první epizodu. Určitě vám neunikne ani nezaměnitelný podpis tvůrců True Blood. O překlad titulků se postarali Araziel, Chikitka a Miki226, sedí na verzi EVOLVE a BD Rip DEMAND. Ale teď už se pohodlně usaďte a podívejte se, jak do zapadlého městečka Banshee dorazí nový šerif, který si s sebou nese velké tajemství. Jenže Banshee také není jen tak obyčejné městečko.

Titulky k Person of Interest S02E12 - Prisoner's Dilemma

Po minulé epizodě, kde se John Reese zrovna moc neohřál, si ho dnes zase užijeme docela dost. Carterová se podílí na vyslýchání zadržených mužů, Fusco se musí sám postarat o ochranu krásné modelky, Finch neví, kam dřív skočit, když se snaží dostat Johna z vězení a sám „muž v obleku“ se za mřížemi setká i s lidmi, které vůbec vidět nechce. A to ani nemluvím o Méďovi, který teskní po páníčkovi :-)

Titulky k The Big Bang Theory S06E13 - The Bakersfield Expedition

Titulky pro vás přeložil jako vždy Beddny a korekcí se ujal Araziel. Sedí na verzi LOL, AFG, DIMENSION a WEB-DL. Dnes kluci vyrazí na Comic-Con v Bakersfieldu. Jenže neplánovaná zastávka jim zhatí plány. Dívky se mezitím rozhodnou, že přijdou na kloub tomu, co vlastně kluci vidí na komiksech. Jejich poznávání však nabere naprosto nečekaný směr… Hezkou zábavu :-)

Titulky k Modern Family S04E11 - New Year's Eve

Po vánoční pauze se mají fanoušci seriálu Modern Family opět na co těšit. Dnešní díl se jmenuje New Year's Eve a jak název napovídá, bude se slavit. Jay veze dospělou část své velké rodiny do hotelu v Palm Springs, kde nabízejí úžasný novoroční balíček. Děti mají svůj vlastní program doma. Titulky pro vás připravila jako tradičně kristyyy, které patří velký dík. Sedí na verze LOL a DIMENSION. Příjemnou zábavu! :)

Titulky k Justified S04E01 - Hole in the Wall

Rok utekl jako voda a Raylan Givens a jeho slušivý klobouk se vrací, aby nás pobavili u další řady seriálu Justified. Minulý rok musel Raylan řešit nejen problémy v práci, ale i v soukromém životě. Winona čeká Raylanovo dítě, Arlo sedí ve vězení místo Boyda Crowdera a aby toho nebylo málo, do Harlanu se stahují další pochybné existence, takže bude mít Raylan plné ruce práce. Titulky pro vás připravili Russell a Miki226, sedí na verzi HDTV-2HD. Hezky se bavte a nezapomeňte se s námi podělit o to, jak se vám epizoda líbila :-)