Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Banshee S01E02 - The Rave

Týden je za námi a všichni se určitě moc těšíte, až se podíváte, jak si vede nový „šerif“, se kterým jste se mohli seznámit minulý týden. Už víme, že to není žádný hodný skautík a jeho minulost je obestřená tajemstvím. Teď se můžete podívat, jak se budou osudy lidí z městečka Banshee odvíjet dál. Titulky pro vás připravili Araziel a Miki226, sedí na verzi EVOLVE a BD Rip DEMAND. Hezky se bavte. :-)

Titulky k Suits S02E11 - Blind-Sided

Po půlroční pauze se vrací oblíbená dvojka Harveyho a Mikea, která bude opět řešit zapeklitý případ. Jde o řidiče, který ujel z místa nehody. Vzhledem k tomu, jak zemřeli Mikeovi rodiče, je pro něj tento případ velmi osobní. Louis si jako starší partner vybírá novou koncipientku a Harvey navazuje vztah se svou starou láskou Zoe. V roli koncipientky čeká překvapení na fanoušky seriálu The Big Bang Theory. Titulky pro vás dnes připravili Clear a Karppi, přečas na WEB-DL verzi provedl badboy.majkl. Pěkně se bavte. :-)

Titulky k Modern Family S04E12 - Party Crasher

Po týdnu se opět vrací Moderní rodinka s novým dílem s názvem Party Crasher. Půjde v něm o party, kterou uspořádali Jay s Glorií k Mannyho 14. narozeninám jako překvapení. A že o překvapení nebude nouze! Mezitím se Phil a Claire snaží vyřešit situaci s Haleyiným o dost starším novým přítelem. Cam žárlí na nově vytvořené pouto mezi Lilly a Mitchem. Titulky pro vás jako tradičně připravila kristyyy. Sedí na verzi LOL a DIMENSION. Bavte se! :)

Titulky k Justified S04E02 - Where's Waldo?

Další epizoda je za námi a my pro vás máme i české titulky! Tentokrát epizoda nese název „Where"s Waldo?“. Boyd bude muset začít řešit problémy s klesajícími příjmy a Raylan musí přijít na kloub tajemnému vaku s řidičským průkazem… Titulky pro vás přeložili Miki226 a Russell a sedí na verzi 2HD.

Titulky k Transporter: The Series S01E04 - Payback

Máme pro vás další titulky k seriálu Transporter. Jedná se o díl Payback, který má ve verzi PSIG označení jako 5. Frank má vyzvednout zásilku a převést ji na jiné místo. Celá akce se ale zvrtne a Frank bude opravdu překvapený tím, kdo za nezdarem akce stojí. Tentokrát nám tvůrci poodhalí něco z Frankovy minulosti. Titulky sedí na verzi 2HD, přečas na PSIG samozřejmě dodáme :-) Hezky se bavte :-)