Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k The Neighbors S01E13 - Dream Weavers

Středoškolský ples je pro puberťáky vždy výjimečná událost. A pro dospělé zase příležitost, při které se dá zavzpomínat na školní léta. Když se k tomu na takovém plese seznámíte se svým životním partnerem, pak je to vzpomínání o to osobnější a rádi se potom přihlásíte dobrovolně i jako dozor. Jen to nesmíte před mimozemšťany příliš vychvalovat, protože by ho mohli chtít zažít také a někteří si na něm dokonce i tu svou spřízněnou duši najít…

Titulky k Primeval: New World S01E09 - Breakthrough

Po Vánoční pauze tu máme další pokračování spin-offu Primeval: New World. Tentokrát v novém vysílacím čase, ale se stejným týmem. V dnešní epizodě se kromě dinosaura setkáme i s další postavou ze seriálu Eureka, ve kterém hrál Niall Matter, tedy Evan Cross. Titulky pro vás přeložil Russell a sedí na verzi 2HD. Ke stažení jsou na obvyklých místech. Přeji příjemnou zábavu a příští týden se setkáme u dalšího dílu.

Titulky k Anger Management S02E03 - Charlie and the Ex-Patient

Další epizoda seriálu Anger Management je o tom, jak se terapeuti, psychologové, psychiatrové a další psycho lidi vyrovnávají se svou prací. Čím si musí protrpět v oblasti vztahů atd. V dnešní epizodě Charlie potká svou bývalou klientku Holy. Co se stane? To uvidíte v dnešní epizodě. Titulky pro vás připravil DENERICK, pěkně se bavte! :-) Jak se vám seriál zatím líbí? Dosáhne ve vašich očích úspěchu Dva a půl chlapa? Těšíme se na vaše názory a komentáře.

Titulky k Suits S02E12 - Blood in the Water

Po týdnu se opět vrací brilantní dvojka právníků a rozhodně to tento týden roztočili víc než minulý týden. Epizoda se jmenuje Krev ve vodě. Ostatní právnické firmy v New Yorku vytušili, že Pearsonová & Hardman prošla občanskou válkou a krouží kolem ní jako žraloci. Allison Holtová se snaží odlákat nejen její klienty, ale také zaměstnance. Titulky pro vás tentokrát připravila trojka – Clear, Karppi, slanecek. Oběma překladatelům děkuji za spolupráci. Za přečas na WEB-DL verzi vděčíte badboy.majklovi. Pěkně se bavte. :-)

Titulky k Modern Family S04E13 - Fulgencio

Po týdnu je opět na světě nový díl seriálu Modern Family a s ním i titulky ke stažení pro vás. Přeložila je pro vás kristyyyy, které patří dík. Sedí na verzi LOL a DIMENSION. O čem v dnešním dílu jde? Na návštěvu přijede Gloriina rodina z Kolumbie. Její matka Pilar a sestra Sonia vážily tu cestu, aby s sebou přivezly nejrůznější tradice, návrhy pro jméno pro děťátko a mnoho dalšího. Phil se zatím snaží pomoct svým dětem s problémy, ale spíš než že něco vyřeší, se z toho sám zblázní. Cameron s Mitchellem se snaží jít Lily příkladem, aby jí zbavili některých špatných návyků. Příjemnou zábavu! Další díl se bude vysílat až 7. února.

Titulky k Justified S04E03 - Truth and Consequences

Máme tu další díl seriálu Justified, a tak se můžete podívat, jak se Boyd vypořádá s Billovou církví, jak se zachová Raylan, když se objevil manžel Lindsey a co udělá Art, když se začne nepředvídatelně chovat i Rachel, na kterou bylo zatím vždycky spolehnutí. Titulky sedí na verzi PROPER – 2HD a stáhnout je můžete tam, kde jste zvyklí. Hezky se bavte :-)

Titulky k The Following S01E01 - Pilot

Dnes vyšel jeden z nejočekávanějších seriálů mid season, The Following. Seriál pojednává o zločinci, Joe Carrollovi, který vytváří sociální síť pro své stoupence. Na druhé straně stojí bývalý detektiv Ryan Hardy, který Carrolla už jednou chytil. Titulky pro vás přeložil Russell, DENERICK a Timon111 a sedí na verzi LOL.