Celkem 3573 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k The Following S01E02 - Chapter Two

Minulý týden jsme se seznámili s hlavními postavami nového seriálu The Following. Teď se můžete podívat, jak se bude příběh odvíjet dál. Joe Carroll je zpátky ve vězení, ale kult, který si kolem sebe vytvořil, může napáchat velké škody. Policie i FBI budou mít plné ruce práce a Ryan Hardy se bude muset hodně snažit, aby nepřišel o život někdo další, na kom mu záleží. Titulky pro vás připravili DENERICK, Timon111 a Miki226 a sedí na verzi LOL. Hezky se bavte :-)

Titulky k The Neighbors S01E13 - Dream Weavers

Středoškolský ples je pro puberťáky vždy výjimečná událost. A pro dospělé zase příležitost, při které se dá zavzpomínat na školní léta. Když se k tomu na takovém plese seznámíte se svým životním partnerem, pak je to vzpomínání o to osobnější a rádi se potom přihlásíte dobrovolně i jako dozor. Jen to nesmíte před mimozemšťany příliš vychvalovat, protože by ho mohli chtít zažít také a někteří si na něm dokonce i tu svou spřízněnou duši najít…

Titulky k Primeval: New World S01E09 - Breakthrough

Po Vánoční pauze tu máme další pokračování spin-offu Primeval: New World. Tentokrát v novém vysílacím čase, ale se stejným týmem. V dnešní epizodě se kromě dinosaura setkáme i s další postavou ze seriálu Eureka, ve kterém hrál Niall Matter, tedy Evan Cross. Titulky pro vás přeložil Russell a sedí na verzi 2HD. Ke stažení jsou na obvyklých místech. Přeji příjemnou zábavu a příští týden se setkáme u dalšího dílu.

Titulky k Anger Management S02E03 - Charlie and the Ex-Patient

Další epizoda seriálu Anger Management je o tom, jak se terapeuti, psychologové, psychiatrové a další psycho lidi vyrovnávají se svou prací. Čím si musí protrpět v oblasti vztahů atd. V dnešní epizodě Charlie potká svou bývalou klientku Holy. Co se stane? To uvidíte v dnešní epizodě. Titulky pro vás připravil DENERICK, pěkně se bavte! :-) Jak se vám seriál zatím líbí? Dosáhne ve vašich očích úspěchu Dva a půl chlapa? Těšíme se na vaše názory a komentáře.

Titulky k Suits S02E12 - Blood in the Water

Po týdnu se opět vrací brilantní dvojka právníků a rozhodně to tento týden roztočili víc než minulý týden. Epizoda se jmenuje Krev ve vodě. Ostatní právnické firmy v New Yorku vytušili, že Pearsonová & Hardman prošla občanskou válkou a krouží kolem ní jako žraloci. Allison Holtová se snaží odlákat nejen její klienty, ale také zaměstnance. Titulky pro vás tentokrát připravila trojka – Clear, Karppi, slanecek. Oběma překladatelům děkuji za spolupráci. Za přečas na WEB-DL verzi vděčíte badboy.majklovi. Pěkně se bavte. :-)

Titulky k Modern Family S04E13 - Fulgencio

Po týdnu je opět na světě nový díl seriálu Modern Family a s ním i titulky ke stažení pro vás. Přeložila je pro vás kristyyyy, které patří dík. Sedí na verzi LOL a DIMENSION. O čem v dnešním dílu jde? Na návštěvu přijede Gloriina rodina z Kolumbie. Její matka Pilar a sestra Sonia vážily tu cestu, aby s sebou přivezly nejrůznější tradice, návrhy pro jméno pro děťátko a mnoho dalšího. Phil se zatím snaží pomoct svým dětem s problémy, ale spíš než že něco vyřeší, se z toho sám zblázní. Cameron s Mitchellem se snaží jít Lily příkladem, aby jí zbavili některých špatných návyků. Příjemnou zábavu! Další díl se bude vysílat až 7. února.

Titulky k Justified S04E03 - Truth and Consequences

Máme tu další díl seriálu Justified, a tak se můžete podívat, jak se Boyd vypořádá s Billovou církví, jak se zachová Raylan, když se objevil manžel Lindsey a co udělá Art, když se začne nepředvídatelně chovat i Rachel, na kterou bylo zatím vždycky spolehnutí. Titulky sedí na verzi PROPER – 2HD a stáhnout je můžete tam, kde jste zvyklí. Hezky se bavte :-)