Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k House of Cards S01E01 - Chapter 1

Dnes nám přibyl do repertoáru nový seriál a věřím, že si ho mnozí z vás oblíbí. Před pár dny ho internetová stanice Netflix zveřejnila online a mělo by být celkem k dispozici 13 dílů. Titulky k nim se vám budeme snažit postupně nabídnout. Na dnešním díle se podíleli: Clear, Jolinar a Saalis. Děkuji oběma za spolupráci. Můžete se těšit na intriky, milostné pletky, prostředí vysoké politiky, novinařiny a mnoho dalšího. V hlavní roli exceluje Kevin Spacey, režie se mezi dalšími ujme také David Fincher. Jaká tajemství je ochoten Francis Underwood vyzradit, aby se stal prezidentem Spojených států?

Titulky k Banshee S01E04 - Half Deaf Is Better Than All Dead

Týden je opět za námi a my se můžeme vrátit do tajemného městečka Banshee, kam dorazil nový šerif s temnou minulostí. Lucas Hood se bude muset tento týden vypořádat nejen s Kaiem Proctorem, kterého se celé město bojí, ale i s bratry Moodyovými, kteří se chtějí pomstít za smrt svého bratra. Titulky pro váš přeložila Miki226. Hezky se bavte :-)

Titulky k Anger Management S02E04 - Charlie's Dad Breaks Bad

Po týdnu tady máme další díl druhé série, ve kterém se podíváme na Charlieho otce, který začal z neznámých důvodů vyšilovat. Jistě si všimli, že Charlieho seriálového otce hraje jeho skutečný otec, herec martin Sheen. Máme tak jedinečnou příležitost sledovat duo otec-syn v akci před kamertou. Titulky pro vás připravil DENERICK. Pěkně se bavte. :-)

Titulky k Transporter: The Series S01E05 - Dead Drop

Další část Transportera, která byla v Kanadě odvysílaná, je epizoda Dead Drop. Frank se přesouvá do Spojených Států a pomáhá agentovi CIA, který se snaží vrátit domů. Celý případ má pro Franka i osobní rovinu, protože je pojí společná minulost. Mezitím se Dieter chystá na svatbu své sestry a vůbec netuší, jak se při takové příležitosti obléknout. Titulky sedí na verzi HDTV – 2HD a stáhnout je můžete tam, kde jste zvyklí. Přečas na PSIG bude přidán co nejdříve a určitě vás o tom budeme informovat :-) Hezky se bavte :-)

Titulky k The Big Bang Theory S06E14 - The Cooper/Kripke Inversion

Po pauze se vrací náš oblíbený seriál v nové formě. Titulky pro vás tentokrát přeložila Miki226 a spol. Korekcí se překvapivě ujal opět Araziel. Sedí na verzi LOL, AFG, DIMENSION a WEB-DL. Dnes poodhalíme kouzlo akčních figurek, poznáme cenu peněz a také jejich hodnotu v manželství. A v neposlední řadě objevíme praktické využití 3D tiskárny. Dnešní otázka je nasnadě. Tipnete si, co vyloudilo u Penny takový výraz? Věřím, že ať vás napadne cokoliv, odpověď, kterou se dozvíte v dnešním dílu, vás opravdu překvapí… Hezkou zábavu :-)

Titulky k Suits S02E13 - Zane vs. Zane

Dnešní díl se bude líbit nejen příznivcům dvojky Mike a Rachel, ale především těm, co fandí Rachel coby mladé nadějné právní asistence, která touží po tom stát se právničkou. Půjde v něm o případ, ve kterém se postaví proti svému otci. Žraloci dál krouží kolem firmy Pearsonová & Hardman, protože si myslí, že je zranitelná. A právě Robert Zane je jedním, kdo se pokusí na firmě vyzrát. Titulky pro vás dnes v bleskové rychlosti připravili Clear, Karppi a Trakat. Pěkně se bavte. :-)

Titulky k The Americans S01E01 - Pilot

Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.

Titulky k Justified S04E04 - The Bird Has Flown

Titulky k dalšímu dílu seriálu Justified vám přinášíme s menším zpožděním, které způsobil zákeřný bacil :-) Doufám, že jste čekání přežili ve zdraví a ujišťuji vás, že na další epizodě začnu pracovat co nejdřív. Minule jsme Raylana opustili ve chvíli, kdy si uvědomil, že ho Lindsey s největší pravděpodobností zradila a také okradla. Dnes se podíváme, jak se s tím náš maršál vypořádá. Titulky pro vás tentokrát připravili Araziel, Timon111 a Miki226 (tímto pánům velice děkuji za výpomoc, byla vážně potřeba) :-) a sedí na verzi ASAP. Hezky se bavte :-)

Titulky k The Following S01E02 - Chapter Two

Minulý týden jsme se seznámili s hlavními postavami nového seriálu The Following. Teď se můžete podívat, jak se bude příběh odvíjet dál. Joe Carroll je zpátky ve vězení, ale kult, který si kolem sebe vytvořil, může napáchat velké škody. Policie i FBI budou mít plné ruce práce a Ryan Hardy se bude muset hodně snažit, aby nepřišel o život někdo další, na kom mu záleží. Titulky pro vás připravili DENERICK, Timon111 a Miki226 a sedí na verzi LOL. Hezky se bavte :-)