Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k NCIS: Los Angeles S04E13 - The Chosen One

Po dlouhém čekání jsme pro vás dokončili titulky k dalšímu dílu NCIS:LA. Spousta z vás už to nemohla vydržet, takže jsem se rozhodl vydat titulky zatím s korekcí ode mě. Provedl jsem ji pro jistotu dvakrát, ale určitě to nebude tak perfektní, jako když ji dělá Miki :-) Pro ty z vás, kteří chtějí zaručenou kvalitu (certified by Miki226), tak musí ještě chviličku počkat až se k tomu dostane, což určitě bude v nejbližší možné době ;) Doufám, že budete s kvalitou spokojeni. O překlad se postaral stálý tým ve složení: Timon111, jeriska03 a HeloAgathon

Titulky k The Big Bang Theory S06E15 - The Spoiler Alert Segmentation

Titulky k dnešní epizodě s názvem Pozor na spoilery jsou tady opět po týdnu hotové pro vás ke stažení. Připravil je pro vás Araziel. Titulky sedí na verze LOL, AFG, DIMENSION a WEB-DL. V dnešním dílu se rozjede hra u nás známá jako „Škatulata batulata“, Raj padne do téměř smrtelné pasti a Bernadette s Howardem zjistí, že rozhodně nejsou čínští akrobaté. A Cirque du Soleil se opravdu píše s „du“. :-) Hezkou zábavu!

Titulky k Suits S02E14 - He’s Back

Jak již z názvu epizody vyplývá a konec minulé epizody jasně indikoval, v tomto díle se dočkáme návratu Daniela Hardmana v plné své kráse. Ujímá se nejen žaloby v případu Folsom Foods, ale žaluje rovnou firmu Pearsonová & Hardman. Pokud vás zajímá důvod, máte možnost se ho hned dozvědět, protože titulky dnes opět v bleskové rychlosti připravila trojice: Clear, Karppi a slanecek. Přečas na WEB-DL pro vás připravil badboy.majkl. Příjemnou zábavu! Do konce série nám zbývají už jen dvě epizody a podle upoutávky na konci dílu to bude rozhodně stát za to! :)

Titulky k The Americans S01E02 - The Clock

Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.

Titulky k 666 Park Avenue S01E10 - The Comfort of Death

Ani vítr ani mráz ani déšť… ani povodně… na 666 neplatí… Po dlouhé pauze tu pro vás máme další díl 666 Park Avenue. Jeho název je Milosrdná smrt a už to slibuje jisté napětí. Dnes se dozvíme více o tom, jak je to s Gavinovou dcerou. Nitky se nám splétají a to, co jsme se dozvěděli v minulém dílu, je jen zlomek toho, co nám odhalí díl dnešní. Má Jane opravdu ztrátu paměti? A je Alexis opravdu jen poživačná potvora, za kterou ji máme? Nitky se proplétají mnohem více, než by si kdo představil. Vše souvisí se vším, ale zásadní otázka pořád přetrvává. Kdo je ve skutečnosti Gavin? Tipy a postřehy přivítáme v diskuzi. Titulky pro vás přeložili Bladesip a Jolinar a korekcí se tradičně ujal Araziel. Sedí na verzi SaM, WEB-DL a FiHTV. Přejeme hezkou zábavu :-)

Titulky k The Following S01E03 - The Poet's Fire

Těšíte se na pokračování seriálu The Following? Zajímá vás, jak bude celý případ pokračovat? Tak to jste na správném místě. Náš tým ve složení DENERICK, Timon111 a Miki226 pro vás připravil české titulky, a tak už vám vůbec nic nebrání, abyste se následujících 45 minut oddali tajemnému mrazení v zádech. Titulky sedí na verzi LOL. Hezky se bojte :-)

Titulky k Justified S04E05 - Kin

Na dnešní titulky Justified jistě mnozí z vás již netrpělivě čekají, takže je pro ně dobrou zprávou, že jsou tady! Připravili je pro vás společnými silami Araziel a Miki226. Sedí na verzi PROPER.2HD. Co se bude dít v této epizodě? Zatímco se Raylan vydává do kopců, aby našel Drew Thomsona, zjistí, že Boyd ho také hledá pro Wynna Duffyho. Mezitím se Coltovi podaří vystopovat Ellen May potom, co utekla. Příjemnou zábavu!