Celkem 3573 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Touch S02E01 - Event Horizon

Po roce se opět vrací Kiefer Sutherland se seriálem Touch. Hlavní hrdiny jsme opustili ve chvíli, kdy utíkali před tajemnou firmou Aster Corps, která začala projevovat o Jakea až moc velký zájem a dokonce se neštítila ani dost agresivních metod. Martin s Jakem dorazili až na západní pobřeží, kde se setkávají s Lucy, matkou Amelie. Titulky pro vás přeložili DENERICK a Miki226. Hezky se bavte :-)

Titulky k Primeval: New World S01E11 - The Inquisition

Je tu další epizoda Primevalu: New World a s ní i další titulky. V dnešní epizodě sice nebudeme řešit přímo dinosaury, ale podíváme se pod povrch projektu Magnet a toho, co dělá. V dnešní epizodě také uvidíte herce Luise Ferreiru, kterého můžete znát jako plukovníka Everetta Younga ze Stargate Universe. Zde si zahraje také plukovníka… Titulky pro vás přeložil Russell a sedí na verzi 2HD. Již zítra nás čeká první z dvou finálových epizod.

Titulky k The Following S01E04 - Mad Love

Po týdnu se vrací bývalý agent FBI Ryan Hardy a jeho noční můra v podobě sériového vraha Joe Carrolla. Kult vraždících přívrženců Joe Carrolla unesl jeho syna a teď se ukrývají na odlehlém místě. Ryan se je snaží za každou cenu najít, ale všechny stopy se ztrácí a policie ani FBI se nemají čeho chytit. Jak bude příběh pokračovat? Na to už se teď můžete podívat, protože jsme pro vás připravili české titulky, na kterých se tentokrát podíleli DENERICK a Miki226. Titulky sedí na verze LOL, DIMENSION a AFG, Přejeme vám hezkou zábavu :-)

Titulky k Justified S04E06 - Foot Chase

Konečně pro vás máme titulky k další epizodě Justified. Tentokrát jsme udělali menší pokus a titulky si jako součást výuky zkusila přeložit třída jazykové školy. Korekci udělala Miki226, abychom zachovali správný styl a terminologii. Tímto jim děkujeme za spolupráci. Podali skvělý výkon. Raylan se vydává za Josiahem, kde ale najde jen jeho useknuté chodidlo. Rozbíhá se vyšetřování, na kterém se podílí i Shelby. Ava se nemůže smířit s tím, že s Boydem nařídili vraždu Ellen May. Sedí na verzi 2HD. Příjemnou zábavu! :)

Titulky k 666 Park Avenue S01E11 - Sins of the Fathers

Další díl oblíbeného seriálu nazvaný Chyby našich otců už je sice chvilku venku, ale teď si ho můžete vychutnat i s českými titulky. Ty pro vás připravili již tradičně Jolinar a Bladesip a korekce provedl Araziel. Dnes potěšíme hlavně fanoušky Grimma, protože tím se nechali tvůrci tohoto dílu hezky inspirovat. Jane dále pátrá v nalezeném deníku a získává důležitou indicii. Henry má promluvit v kostele, ale netuší, že je za tím mnohem víc. A do Drake se stěhuje nový a velice zajímavý obyvatel… Hezkou zábavu :-)

Titulky k House of Cards S01E02 - Chapter 2

Přesně po týdnu od vydání titulků prvního dílu, jsou připravené titulky na druhý díl tohoto nového seriálu. Podíleli se na nich: Bladesip, Clear, Jolinar a slanecek. Chtěla bych také poděkovat našemu novému přírůstku, konzultantovi na překlad z politiky Dr. Onte. Titulky sedí na verzi WEB-Rip-BNT, NTb a TRiC, o přečasy na další verze si napište a my je zajistíme. V dnešním díle pokračuje příběh z pilotu přesně tam, kde skončil. Frank Underwood začíná svůj den s žebírky u Freddyho a plán na svržení kandidáta na ministra zahraničí se rozjíždí v plné své kráse. Jeho žena Claire zahajuje velké propouštění ve své charitě. A Zoe Barnesová opět získá něco, čím se posune v žebříčku novinářů o krůček výš. Zajímá vás, co to bude? Tak už neváhejte a pusťte si nový díl. Pokud budete s titulky spokojeni, velmi rádi uvidíme váš dík pod novinkou. Příjemnou zábavu! :)

Titulky k Person of Interest S02E14 - One Percent

Srdce fanoušků Breakout Kings poskočí radostí, až uvidí dnešní díl Person of Interest. Jimmi Simpson (otravný Lloyd Lowrey v BK) se objeví v podobné roli a kdo Breakout Kings zná, je mu teď jasné, že to John a Harold nebudou mít vůbec jednoduché. A když si ještě představíte, že postava, kterou Jimmi hraje, je miliardář, který má neomezené zdroje, je tvrdohlavý a vůbec nedbá na názory ostatních, určitě už se nemůžete dočkat, až si tenhle díl pustíte.