Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k The Big Bang Theory S06E16 - The Tangible Affection Proof

Titulky k dnešní epizodě s názvem Větší než velké množství lásky pro vás dnes přeložila (a velké díky jí za to) Miki226. Korekcí se ujal tradičně Araziel. Titulky sedí na verze LOL, AFG a DIMENSION. Jak již název napovídá, bude se dnešní díl točit (překvapivě) okolo svátku svatého Valentýna. Každý jej slaví podle svého a i když to možná nejdříve tak nevypadá, vše nakonec (opět překvapivě) dobře dopadne. Dozvíme se také, kdo byl Santiago Ramón y Cajal, kam schovat příteli konzoli Xbox a hlavně potěšíme fanoušky Raising Hope (Vychovávat Hope). Obligátní otázka na konec: Co si myslíte, že vyloudilo Sheldonovi na tváři takovýto nezvyklý výraz? Hezkou zábavu!

Titulky k The Neighbors S01E15 - Space Invaders

Dnešní díl vyšel nějakou náhodou zrovna na 14.2. A shodou okolností je celý o prvních láskách. Mimozemšťané si samozřejmě přeberou chození s někým po svém, a tím se dostanou do zapeklité situace. Larry provede průzkum chování typického lidského samce a když zjistí, že alkohol na něj nepůsobí a lidská pornografie také není to pravé ořechové, rozhodne se léčit své citové pohnutky rvačkou s Martym. Jenže vyprovokovat Martyho nebude tak snadné, jak se na první pohled zdálo…

Titulky k Suits S02E15 - Normandy

Dnes opět v bleskové rychlosti pro vás přeložil náš tým ve složení: Clear, Karppi a Trakat titulky k novému dílu s názvem Normandie. Je jím opravdu myšleno místo ve Francii, kde došlo k útoku během druhé světové války. Kontext, proč tento díl takový název dostal, pochopíte po jeho zhlédnutí. Můžete se těšit na staronovou posilu z první série – Danu Scottovou, která chodila Harveym na práva a měla s ním románek. A že to mezi nimi zase bude pořádně jiskřit! Užijte si nový díl a těšíme se příští týden při velkém finále druhé série! :)

Titulky k NCIS: Los Angeles S04E14 - Kill House

Náš tým právě dokončil titulky k dalšímu dílu NCIS: Los Angeles. Kvůli dalším povinnostem a hospitalizací jednoho člena našeho týmu trval překlad trošku déle, ale slibujeme, že se s rychlostí do příště polepšíme :-) V tomto díle si naši hrdinové v utajení vyzkouší, jak probíhá výcvik zvláštních jednotek, který se provádí jen před těmi nejdůležitějšími akcemi. Podle výrazu Deekse na fotce je rozhodně vidět, že to nebude žádná legrace :-) Přejeme příjemnou podívanou.

Titulky k The Americans S01E03 - Gregory

Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.

Titulky k Touch S02E02 - Closer

Martin pomáhá Lucy najít její dceru Amelii, ale přitom si musí dávat dobrý pozor na Aster Corps, protože jejich lidé se neštítí ničeho. A pak tu máme tajemného Guillerma Ortize. Copak asi znamená jeho vražedné tažení? Tak se rychle usaďte, ať se co nejdřív dozvíte, co se bude dít dál. Titulky pro vás přeložil Araziel. Hezky se bavte :-)

Titulky k Transporter: The Series S01E06 - Hot Ice

V další epizodě se Frank Martin podívá do Toronta, kde má vyzvednout a poté doručit další zásilku. Nic ale nejde podle plánu, a když zůstane Frank uvězněný v budově, kterou přepadla banda ozbrojených mužů, musí opět porušit jedno ze svých pravidel, aby se ze zapeklité situace dostal. A nebyl by to Frank, aby mu s tím nepomáhala zástupkyně něžného pohlaví. :-) Titulky sedí na verzi HDTV x264–2HD, přečasy na PSIG dodáme co nejdříve. Hezky se bavte :-)

Titulky k Modern Family S04E15 - Heart Broken

Týden se s týdnem sešel a jsou tu nové titulky na zbrusu nový díl Modern Family od vaší oblíbené překladatelky kristyyy a její šikovné posily truechoco. Sedí na verzi LOL. Jak oslavily Valentýna naše oblíbené postavy? Řekněme, že uvidíme hodně krve, nějaké to omdlení a i nový přírůstek do domácnosti. Užijte si to! :)

Titulky k Touch S02E01 - Event Horizon

Po roce se opět vrací Kiefer Sutherland se seriálem Touch. Hlavní hrdiny jsme opustili ve chvíli, kdy utíkali před tajemnou firmou Aster Corps, která začala projevovat o Jakea až moc velký zájem a dokonce se neštítila ani dost agresivních metod. Martin s Jakem dorazili až na západní pobřeží, kde se setkávají s Lucy, matkou Amelie. Titulky pro vás přeložili DENERICK a Miki226. Hezky se bavte :-)