Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Justified S04E07 - Money Trap

Ano, je to tady. Máme pro vás titulky na další díl Justified. O překlad se postaral Araziel, o korekci pak Miki226. Titulky sedí na verzi PROPER-EVOLVE a stáhnout je můžete tam, kde jste zvyklí. Jen ještě moje vyjádření ke skluzu v překladu a k vašemu neustálému popohánění. Ano, chápu, že se chcete na seriál podívat. Chápu, že chcete titulky, abyste lépe rozuměli. Ale věřte mi, že děláme, co můžeme. Jen vy zkrátka nechápete, že když mám práci, která mě živí a zabírá mi víc času než dřív, je pro mě důležitější než tituky k seriálu, který mám sice moc ráda, a na který vám titulky moc ráda přeložím, ale v rámci MÝCH časových možností. A vaše dotazy v shoutu to prostě neurychlí. Třeba dotaz Kary už mi přišel opravdu moc, když vidíte, že se hýbou procenta, tak se zeptáte, jestli je překlad mrtvý? To jako vážně? Myslím, že už byste mě za těch několik let mohli znát, abyste věděli, že na Justified se nevykašlu. Už to nebudu dál komentovat, jen si o tom myslím svoje. Kdo chce, tak si počká, kdo ne, podívá se s anglickými.

Titulky k Red Widow S01E01 - Pilot

Už před delší dobou se k našemu týmu připojila milá posila v podobě překladatelky kvakkv, kterou můžete znát například z překladu Dextera nebo nového seriálu Vikings. Nachystala si pro vás kriminální seriál Res Widow. Red Widow vás zavede do světa zločinu a intrik. Ukazuje, jak daleko zajde jedna žena kvůli ochraně své rodiny. Marta Walravenová je žena v domácnosti, která žije v severní Kalifornii. Má milujícího manžela, krásný domov a tři skvělé děti. Ale za touto fasádou se skrývá organizovaný zločin. Martin otec, její bratr a manžel, ti všichni provozují ilegální živnost. Marta byla k tomu až dosud slepá. Ale když je její manžel zavražděn, projeví velké odhodlání. Udělá cokoliv, aby pomstila smrt svého manžela a udržela rodinu naživu. I když to znamená zapojit se do rodinného podniku. Kdo z vás zná seriál Weeds, tak mu možná tento kriminální seriál svou základní linkou Trávu připomene. Můžete zkusit porovnat, v čem je seriál Red Widow podobný a čím se naopak liší. Bavte se! :)

Titulky k The Neighbors S01E16 - Mother Clubbers

Dnes se dotkneme každé mámy, která mela někdy pocit, že se sama zanedbává na úkor svých dětí. Jenže i Debbie už to přestane bavit a vezme s sebou na dámskou jízdu také Jackie. Chlapi naopak propadnou depresi kvůli svému vzhledu a rozhodnou se hledat pomoc na nejtemnějším místě světa – u Amber. Vše se jako vždy zamotá a rozuzlení nás může jen potěšit. Dnešní otázka je jasná. Kdo z vás pozná hostující star a ikonu filmového průmyslu, která se v tomto dílu objeví?

Titulky k Anger Management S02E06 - Charlie and Deception Therapy

Určitě víte, co je to placebo. Dnes se Charlie rozhodne tohoto fenoménu využít kvůli neustále nabručenému Edovi. Jak to dopadne? Na psaní článků mě moc neužije, ale můžu sem napsat cokoliv, protože to většina ani pořádně nečte, jen si stáhne titulky. Příště sem přidám možná i obrázek. Pro ty z vás, kteří tohle čtou se ptám, proč sledujete Anger Management? Napište to do komentářů pod článek, těším se na vaše názory. Pěkné sledování přeje DENERICK.

Titulky k Banshee S01E06 - Wicks

Titulky k Banshee S01S06 Wicks byly dokončeny. Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.

Titulky k House of Cards S01E03 - Chapter 3

Neutekl ani týden a náš tým nám přináší titulky na další díl plný intrik a politiky. Titulky pro vás dnes přeložili Bladesip, Clear a Saalis. Korekce se mimořádně ujala Jolinar a myslím, že sami uznáte, že se své nové úlohy zhostila znamenitě. Titulky sedí na verze WEBRiP-BTN, NTb a HoC, o další verze si napište a my uděláme přečas. Pokud budete s titulky spokojení, váš dík pod novinkou nás bude motivovat k další práci. Dnešní díl se vydáme na venkov do místa, odkud Francis Underwood pochází. Došlo zde k tragédii a chtějí z ní vinit právě kongresmana. Ač se vám bude důvod – broskovoid a ještě s anglickou výslovností „pičoid“ zdát sebedivnější, tak až ho uvidíte, tak vše pochopíte. Přejeme příjemnou podívanou!