Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Banshee S01E07 - Behold a Pale Rider

Po týdnu se opět vracíme do Banshee, abychom zjistili, jak to dopadne s Carrieiným plánem na předání Lucase Rabbitovi. Šerif Hood se dostává do pěkného problému a vypadá to, že ani on si s ním neporadí. V Banshee mezitím dojde k přepadení obchodu, ale souhrou okolností museli lupiči utéct a schovat se ve škole, kde si vzali rukojmí, mezi kterými je i Deva… Titulky pro vás připravili Miki226 a Araziel. Jen několik poznámek na okraj. Název dílu je „Behold a Pale Rider“… což sice hovoří o „bledém jezdci“, ale jedná se o citaci z Bible, tudíž překladem budiž také citát z Bible. A to přesně „A hle, kůň sinavý“. Pro mravokárce přikládáme předem citát z Wikipedie: „Kunda (vyslovuje se Kunta) je malé přístavní město v estonském kraji Lääne-Virumaa. Leží při ústí stejnojmenné řeky do Finského zálivu přibližně 100 km východně od Talinnu. Má rozlohu 9,85 km2 a čítá kolem čtyř tisíc obyvatel.“ Hezky se bavte :-)

Titulky k The Big Bang Theory S06E17 - The Monster Isolation

Titulky k dnešní epizodě s názvem Monstrum v izolaci pro vás dnes přeložil (a skvělou práci odvedl) Bladesip. Korekcí se ujal tradičně Araziel. Titulky sedí na verze LOL, AFG, DIMENSION a WEB-DL. Dnes podrobně rozebereme další zajímavou vlajku, zjistíme, jaké má Sheldon problémy s herectvím, jak odnaučit opici kouřit ale hlavně… Zjistíme, jak dopadlo Rajovo rande z konce minulé epizody. Obligátní otázka na konec: Kdo si myslíte, že bude Sheldonovým premiérovým hostem v jeho úspěšném internetovém občasníku? Hezkou zábavu!

Titulky k House of Cards S01E04 - Chapter 4

Fanoušci nového úspěšného seriálu už jistě netrpělivě vyhlížejí titulky k dalšímu dílu. Tentokrát se na nich podílela čtveřice: Bladesip, Clear, Saalis a slanecek. Sedí na verzi WEBRip-BNT, QRUS, HoC, AVIGUY. Přečasy na další verze zajistíme, můžete si o ně napsat. V dnešním díle se Francis bude snažit získat hlasy kongresmanů, aby protlačil školský zákon v podobě, jakou chce. A můžete se těšit i napínavou historku ve Freddyho podání! Užijte si díl, pokud budete s titulky spokojeni, moc rádi si přečteme vaše komentáře pod novinkou. Vysvětlivky ohledně některých zkratek a názvů organizací: Komise pro optimalizaci vojenských základen (Base Realignment and Closure Commision, BRAC Commision), dále v titulcích jen jako Komise – má za účel uzavírat nadbytečné nemovitosti ve správě Ministerstva obrany C.W.I. – Clear Water Iniative – nezisková organizace, kterou vede Claire Underwoodová, s cílem zásobování chudých regionů vodou

Titulky k Suits S02E16 - War

Druhou sérií velkolepě uzavírá dnešní finálová epizoda s názvem Válka. Vaše názory na to, kdo válčí s kým, se asi budou lišit, ale jisté je to, že to rozhodně bude mít šťávu. Titulky pro vás tentokrát připravil opět náš stálý tým, doplněný o výjimečnou posilu: Bladesip, Clear, Karppi a slanecek. Děkuji všem, že se podíleli na překladu druhé série, včetně Trakata, který se překladu posledního dílu nemohl zúčastnit. Doufám, že se v létě shledáme všichni u třetí série. Vy fanoušci, i my překladatelé. Užijte si finále. Stojí za to. :)

Titulky k Primeval: New World S01E13 - The Sound of Thunder - Pt. 2

A je to tu, poslední epizoda první série. Konečně se dozvíme, jak dopadne Toby, Evan i Dylan, kteří byli na konci minulé epizody v problémech. A konečně tu máme další propojení s původním seriálem… uvidíme Connora Teplea! Titulky pro vás přeložil Russell a sedí na verzi 2HD. Tímto se s vámi loučím a doufám, že pokud druhá série bude, tak se tu na podzim opět sejdeme. Užijte si poslední epizodu, a potom nám napište, jak si myslíte, že by mohl seriál pokračovat po dnešním finále v případné druhé sérii… Rádi si přečteme vaše teorie!

Titulky k The Americans S01E04 - In Control

Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.

Titulky k The Following S01E05 - The Siege

Ryan Hardy se stále snaží najít syna Joe Carrolla, kterého unesli jeho přívrženci. Mike získá přibližné souřadnice, a tak se společně vydávají pátrat na venkov. Mezitím si Claire pěkně zavaří, když reaguje na vzkaz, který Joe zprostředkovaně poslal. Titulky pro vás připravili DENERICK, Timon111 a Miki226 a sedí na verzi LOL a DIMENSION. Hezky se bavte :-)