Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k The Americans S01E05 - Comint

Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.

Titulky k Modern Family S04E17 - Best Men

Titulky na čtvrteční večer dnes pro vás přichystala opět kristyyyy, které patří poděkování a můžete jí poděkovat i vy v diskuzi pod novinkou. Sedí na verzi LOL. Na co se můžete těšit? Nejlepší kamarádka Mitche a Cama Sal se opět objeví u nich ve dveřích. Tentokrát má ale velkou novinu. Bude se vdávat – a to zítra! Cam s Mitchem mají jít za svědky, ale nemohou si přestat myslet, že by se tahle pařmenka neměla nechat usadit a zvažují, zda-li nemají zasáhnout. Gloria svěří své starosti nové chůvě, Claire zažije nový sbližující moment s Haley a Phil pomáhá Lukovi s dívkou, která se mu líbí. Příjemnou zábavu!

Titulky k The Following S01E06 - The Fall

Máme pro vás titulky k nové epizodě The Following, které pro vás přeložili DENERICK a Timon111. O korekci se jako tradičně postarala Miki226. Titulky sedí na verze LOL a AFG. Na co se dnes můžete těšit? Pravé úmysly Joe Carrolla odhalí jeho nový následovník Charlie. Když se Ryan dozví o Joeových plánech, snaží se zdržet Emmu, Jacoba a Paula tím, že se jim vysmívá a snaží se je obrátit proti sobě navzájem. Emma zatím učiní šokující odhalení… Příjemnou zábavu!

Titulky k House of Cards S01E05 - Chapter 5

V dalším díle, na který jeho diváci jistě netrpělivě čekají, bude Claire pořádat galavečer, aby získala finance pro svou neziskovou organizaci. Do hry se zapojí i školské odbory, které protestují proti reformě nového zákona. Peter Russo se vyrovnává s důsledky svého rozhodnutí. Titulky pro vás dnes připravili: Bladesip, Clear a Karppi. Oběma pánům děkuji za spolupráci. I nadále platí, že nám svou přízeň můžete vyjádřit pod novinku v komentářích. Velmi nás těší, když nám napíšete. Sedí na verzi WEBRip-BNT, AVIGUY a HoC, ostatní verze doplníme. Užijte si titulky a snad do týdne se těším u dalšího dílu, na kterém již teď usilovně pracujeme.

Titulky k Touch S02E04 - Perfect Storm

Martin Bohm se stále více pouští na tenký led a s falešnou identitou se snaží dostat do blízkosti Aster Corps. Lucy se nevzdává a stále hledá svou dceru Amelii. I Jake dělá velké pokroky a pomalu se zapojuje do kolektivu ve škole. Titulky k další epizodě seriálu Touch pro vás připravili Nowka a Miki226. Hezky se bavte :-)