Celkem 3575 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Banshee S01E08 - We Shall Live Forever

Titulky na nový díl Banshee jsou jako každý týden tady! Připravila je pro vás Miki226. Svoje díky pro ni můžete směřovat pod novinku. Na co se můžete těšit? Carrie naléhá na Lucase, aby nechal minulost plavat, i když podezření Gordona stále roste a už je blízko k tomu, aby odhalil její minulost. Rebecca se po tom, co ji vyhnali z jejího domova Amišů obrací na svého strýce Kaie, aby začala v Banshee od začátku. Nečekaná návštěva Rabbitova poskoka Oleka zahltí Carrie záplavou vzpomínek. Zatímco se rodina stará o nemocného Benjamina Dlouhý Stín, Alexe poctí nečekanou návštěvou jeho sestra Nola. Hezky se bavte!

Titulky k House of Cards S01E06 - Chapter 6

Titulky k další epizodě seriálu House of Cards pro vás dnes nachystali: Clear, Jolinar, Saalis a slanecek. Sedí na verzi WEBRip-BNT, HoC a QRUS, další přečasujeme, jak to půjde. Na co se můžete v dnešním díle těšit? Franka a jeho ženu Claire čeká nepříjemné překvapení, když je někdo ohrozí přímo u nich doma. Stávka učitelů pokračuje a logicky je tedy vina za útok dávána Martymu Spinellovi. A Peter Russo se připravuje na kandidaturu na guvernéra. Jak to všechno dopadne? Můžete to hned zjistit. Užijte si díl a pokud se vám líbil, napište názor nebo poděkování za titulky. :)

Titulky k The Americans S01E05 - Comint

Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.

Titulky k Modern Family S04E17 - Best Men

Titulky na čtvrteční večer dnes pro vás přichystala opět kristyyyy, které patří poděkování a můžete jí poděkovat i vy v diskuzi pod novinkou. Sedí na verzi LOL. Na co se můžete těšit? Nejlepší kamarádka Mitche a Cama Sal se opět objeví u nich ve dveřích. Tentokrát má ale velkou novinu. Bude se vdávat – a to zítra! Cam s Mitchem mají jít za svědky, ale nemohou si přestat myslet, že by se tahle pařmenka neměla nechat usadit a zvažují, zda-li nemají zasáhnout. Gloria svěří své starosti nové chůvě, Claire zažije nový sbližující moment s Haley a Phil pomáhá Lukovi s dívkou, která se mu líbí. Příjemnou zábavu!

Titulky k The Following S01E06 - The Fall

Máme pro vás titulky k nové epizodě The Following, které pro vás přeložili DENERICK a Timon111. O korekci se jako tradičně postarala Miki226. Titulky sedí na verze LOL a AFG. Na co se dnes můžete těšit? Pravé úmysly Joe Carrolla odhalí jeho nový následovník Charlie. Když se Ryan dozví o Joeových plánech, snaží se zdržet Emmu, Jacoba a Paula tím, že se jim vysmívá a snaží se je obrátit proti sobě navzájem. Emma zatím učiní šokující odhalení… Příjemnou zábavu!

Titulky k House of Cards S01E05 - Chapter 5

V dalším díle, na který jeho diváci jistě netrpělivě čekají, bude Claire pořádat galavečer, aby získala finance pro svou neziskovou organizaci. Do hry se zapojí i školské odbory, které protestují proti reformě nového zákona. Peter Russo se vyrovnává s důsledky svého rozhodnutí. Titulky pro vás dnes připravili: Bladesip, Clear a Karppi. Oběma pánům děkuji za spolupráci. I nadále platí, že nám svou přízeň můžete vyjádřit pod novinku v komentářích. Velmi nás těší, když nám napíšete. Sedí na verzi WEBRip-BNT, AVIGUY a HoC, ostatní verze doplníme. Užijte si titulky a snad do týdne se těším u dalšího dílu, na kterém již teď usilovně pracujeme.