Celkem 3573 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k House of Cards S01E07 - Chapter 7

Neuplynul ani týden a můžete si s českými titulky vychutnat další díl seriálu House of Cards. Přeložili je pro vás Bladesip a slanecek, korekce se ujala Clear. Přečasoval je pro vás K4rm4d0n. Sedí na verze WEBRip-BNT, QRUS a HoC. V dnešním díle se završí práce, které se Francis tak dlouho věnoval. Prezident bude podepisovat školský zákon. A Peter Russo bude stát před nejednou zkouškou při svém boji o místo guvernéra. Příjemnou zábavu!

Titulky k Justified S04E09 - The Hatchet Tour

V další epizodě se podíváme, jak pokračuje Raylanovo pátrání po Drew Thompsonovi. Tim se pustí po stopě Colta, protože se mu na něm něco nezdá a Art má co dělat, aby celou svou stanici udržel v chodu. Ani Boyd s Avou nejsou úplně v klidu, když se jim Johnny svěří se svými pochybnostmi. Titulky pro vás připravili Araziel a Miki226, sedí na verzi 2HD. Ještě malé upozornění. Ano, víme, že někdo vydal slovenské titulky, a nikoho nenutíme, aby čekal na ty naše. Proto se laskavě zdržte svých nenávistných a jízlivých komentářů, kterými nás tady poslední dobou velice rádi častujete. Děkujeme. Hezkou zábavu u dalšího dílu :-)

Titulky k The Bible S01E02 - Exodus

Jak jste si již mohli všimnout, na našem webu jsme začali překládat nový seriál The Bible! Dnes vám tedy přinášíme titulky na první dvě epizody seriálu. Seriál je založen na biblických příbězích. Snaží se zachovat původního ducha knihy a obsahuje násilné scény! Seriál pro vás přeložil Nowka a korekci se ujal Russell. Sedí na verzi KILLERS.

Titulky k Touch S02E05 - Eye to Eye

O čem to dnes bude? Dojde k závodu s časem, když Jake kontaktuje Amelii a pošle jí souřadnice jejich setkání. Matrin i Lucy budou zoufale hledat své děti a zjistí podrobnosti o zranění Calvinova bratra. Guillermo se v Mexiku svěří se svými hříchy knězi a tím ho postaví před těžké rozhodnutí. Titulky k nejnovějšímu dílu Touch pro vás připravili Nowka a Clear. Bavte se! :)

Titulky k The Bible S01E01 - In the Beginning

Jak jste si již mohli všimnout, na našem webu jsme začali překládat nový seriál The Bible! Dnes vám tedy přinášíme titulky na první dvě epizody seriálu. Seriál je založen na biblických příbězích. Snaží se zachovat původního ducha knihy a obsahuje násilné scény! Seriál pro vás přeložil Nowka a korekci se ujal Russell. Sedí na verzi KILLERS.

Titulky k Lilyhammer S01E01 - Reality Check

Dnes vám chceme představit nový seriál, kterému jsme se na doporučení jednoho z vás začali věnovat. Jedná se o loňskou novinku internetové stanice Netflix jménem Lilyhammer. První série, která již byla odvysílána, má celkem 8 dílů. Druhá série by se měla objevit v roce 2014. Jedná se o drama s kriminálními a komediálními prvky. Příjemnou zábavu! Pokud se vám seriál zalíbí, nestyďte se a zanechte nám nějaký komentář. :) Jestli jste se ještě nerozhodli, zda se na seriál budete dívat, zde je podrobnější popisek: Newyorský mafián Frank Tagliano se po tom, co vypovídal u soudu, dostává do programu na ochranu svědků. Požádá FBI o přestěhování do norského Lillehammeru, který mu učaroval již v roce 1994, kdy se zde konaly zimní olympijské hry. Přejímá novou identitu jako Giovanni Henriksen a brzy se spřátelí s učitelkou Sigrid a s jejím synem Jonasem, se kterými se potkal již na cestě vlakem. Ačkoliv do Norska přijel, aby začal od začátku, neustále sklouzává k používání svých starých metod – násilí, uplácení nebo vydírání, které mu nakonec zajistí otevření vlastního baru Flamingo. Jak se začleňuje do lillehammerského kriminálního podsvětí, rychle vzbudí podezření místní policie, především Laily Hovlandové, která je shodou náhod i jeho sousedkou.

Titulky k Banshee S01E08 - We Shall Live Forever

Titulky na nový díl Banshee jsou jako každý týden tady! Připravila je pro vás Miki226. Svoje díky pro ni můžete směřovat pod novinku. Na co se můžete těšit? Carrie naléhá na Lucase, aby nechal minulost plavat, i když podezření Gordona stále roste a už je blízko k tomu, aby odhalil její minulost. Rebecca se po tom, co ji vyhnali z jejího domova Amišů obrací na svého strýce Kaie, aby začala v Banshee od začátku. Nečekaná návštěva Rabbitova poskoka Oleka zahltí Carrie záplavou vzpomínek. Zatímco se rodina stará o nemocného Benjamina Dlouhý Stín, Alexe poctí nečekanou návštěvou jeho sestra Nola. Hezky se bavte!