Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k 666 Park Avenue S01E13 - Lazarus

Vy, kdo sledujete 666 Park Avenue, víte zdaleka nejlépe, že některé konce jsou nevyhnutelné. Ke svému konci dospěl tedy i náš seriál a my pro vás máme titulky k jeho poslední epizodě nazvané Lazar. Velké finále potěší všechny, kdo čekají velké odpovědi. A zároveň zklame ty, kteří čekají polopatické vysvětlení naprosto všeho. Prostě je někdy lepší nechat některé detaily na fantazii, nemyslíte? Dnes ani nemůžeme psát žádný obsah, protože bychom tím odhalili všechna překvapení a to si tento seriál jistě nezaslouží. Předem si jen můžete tipnout, kdo je na našem obrázku a kdo bude tím Lazarem, na kterého odkazuje název dílu. Co ale dál? Máme pro vás samozřejmě několik tipů. Jako první se samozřejmě nabízí skvělá novinka Les Revenants, kde si příznivci mystéria přijdou rozhodně na své. Pokud vás zaujala temná atmosféra s trochou politiky, jistě si nenechte ujít The Killing, jehož 3. řada zanedlouho startuje. A pro ty, koho zaujal boj dobra a zla tu máme adaptaci nejznámější pohádky pro dospělé ve formě seriálu The Bible. Další tipy uvítáme v komentářích. Hezkou zábavu a děkujeme za přízeň :-)

Titulky k The Following S01E10 - Guilt

Přinášíme vám další díl The Following. Po smrti Paula hledá Jacob útočiště mezi ostatními přívrženci Joe Carrolla. Nedokáže Emmě odpustit, že je opustila. Ryan Hardy se znaží za každou cenu ochránit Claire, ale celá situace se nepříjemně zkomplikuje. Titulky pro vás přeložili DENERICK a Timon111, korekci provedla Miki226 a sedí na verzi LOL, AFG a DIMENSION. Bavte se! :)

Titulky k The Neighbors S01E21 - Mo Purses Mo Money Mo Problems

Dnes se zaměříme na gender tématiku. Na Zabvronianu je to vyřešené geneticky, ale na Zemi začíná být problém. Ženy, které původně nebyly stvořené k jakékoliv práci, najednou získávají možnost se uplatnit. I kdyby jen v manufaktuře. Vše pramení jen z toho, že chtějí být soběstačné a odůvodnit si tak své náhlé potřeby vykoupit půl prodejny obuvi. Skeptičtí muži jim nebrání a dokonce se jejich neúspěchy snaží zlehčit. Ale možná není hlavní problém v pohlaví a zjistíme, že dokonce i ženy mohou mužům přinést něco dobrého. Ne že by je předčily ve skládání puzzle, ale možná i mimozemšťané nakonec přijdou na to, že žít se ženami je nemožné, ale žít bez nich je ještě nemožnější…

Titulky k House of Cards S01E11 - Chapter 11

Od vydání titulků minulého dílu uběhlo jen pár dní a máme tady další! Titulky pro vás dnes přeložili Bladesip, Clear a slanecek, korekce se ujala Clear. Sedí na verze HoC, TRiC a AVIGUY. Zároveň vás chci upozornit, že u všech těchto verzí chybí konec, asi posledních 10 titulků. Pokud chcete slyšet, co se říká asi v posledních 10 titulcích, podívejte se na verzi QRUS, kde jsme už závěr doplnili. Své komentáře k epizodě nebo titulkům můžete vyjádřit do komentářů. Vaše poděkování nás vždy potěší. Příjemnou zábavu. :) O epizodě máte možnost diskutovat zde. Pokud jste neviděli 11. díl, rozhodně nečtěte diskuzi!

Titulky k Modern Family S04E18 - The Wow Factor

Po delší pauze se vrací nový díl Moderní rodinky! O čem to dnes bude? Claire s Camem si přizvou k rozhodování třetí stranu, když se nemohou dohodnout. Phil učí děti základním opravářským dovednostem. Mitch pomáhá Lilly se šikanováním. Titulky pro vás jako tradičně připravila kristyyyy, které patří dík. Hezky se bavte! :)