Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k The Big Bang Theory S06E21 - The Closure Alternative

Po pauze se opět vrací seriál The Big Bang Theory s dílem s názvem The Closure Alternative. Sheldon v něm bude zápasit se svým nutkání po dokončení všeho včetně hry piškvorek a Amy se ujme toho, aby mu s jeho problémem pomohla. Penny s Leonardem zase začnou sledovat seriál Buffy, přemožitelka upírů a Penny nemůže pochopit, co se na něj Leonardovi tolik líbí. Raj řeší příspěvek na Lucyině blogu, ve kterém popisuje jejich schůzku. Pro neznalé: Brian Boltano je americký krasobruslař. Titulky pro vás přeložili Bladesip, Clear a Jolinar. Korekci provedl Araziel. Sedí na verze LOL, AFG a DIMENSION. Hezky se bavte! :)

Titulky k Rogue S01E05 - Hawala

Titulky na pátý díl Rogue jsou tady. Přeložili je pro vás Clear a WizardCZ, sedí na verzi 2HD. V dnešním díle pátrají Jimmy a Grace po původu peněz, které našli u Charlieho v trezoru. Po Charlieho smrti se jeho obchodů chystá ujmout Alec. Ve skupině roste napětí po tom, co je mrtvý další z nich a kladou si otázku, kdy přijdou na řadu právě oni. A již dlouho nefunkční manželství Grace a Toma se začne pomalu, ale jistě rozpadat… Hezky se bavte! :)

Titulky k Defiance S01E02 - Down in the Ground Where the Dead Men Go

Titulky k dnešnímu dílu seriálu Defiance s poněkud dlouhým názvem Down in the Ground Where the Dead Men Go jsou pro vás nachystané ke stažení. Přeložili je pro vás Bladesip a Clear, korekci provedla Miki226. V dnešním díle bude Datak Tarr chtít potrestat dezertéra, který zbaběle utekl z bitvy proti Volgům. Kastitanské zvyky se však moc nezamlouvají lidem a připadají jim jako mučení. Bývalého asistenta starostky Bena probere z komatu pan Birch a má pro něj další úkol… Příjemnou zábavu. :)

Titulky k Continuum S02E01 - Second Chances

Po dlouhém čekání se s velkým očekáváním vrací kanadský seriál Continuum spolu s hlavní hrdinkou Kierou Cameronovou. V dnešním díle bude Alec svádět vnitřní boj, zda má Kieře dál pomáhat nebo ne. A Liber8 bude opět v plné síle. Dozvíme se odpovědi na otázky, které jsme si kladli ve finále první série? Proč Alec poslal Kieru zpátky nebo co přesně bylo ve zprávě, kterou pro sebe zanechal? Titulky pro vás připravili Bladesip, Clear a Jolinar. Hezky se bavte! :)