Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k The Big Bang Theory S06E22 - The Proton Resurgence

Titulky na další díl Teorie velkého třesku jsou tady. Přeložili je pro vás Bladesip, Clear a Jolinar, korekce se zhostil Araziel. Ke stažení jsou v pravém boxu nebo v sekci titulky. V dnešním díle si Sheldon domů pozve profesora Protona, který moderoval jeho oblíbenou dětskou televizní show. Howard s Bernadette zatím mají problémy při hlídání Rajova psa. Příjemnou zábavu!

Titulky k The Americans S01E13 - The Colonel

Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.

Titulky k Rogue S01E06 - The Second Amendment

Titulky na další díl Rogue jsou pro vás připraveny ke stažení. Překladatelé Clear a WizardCZ byli tak napnutí, že je pro vás bleskově připravili krátce po dalším díle. Sedí jako vždy na verzi 2HD. Tentokrát se Grace s Jimmym vydají po stopě kulky, která zabila federálního agenta Michaela Chena. Celá policie hledá Jackie Hayesovou kvůli autonehodně, po které se našlo její auto na maděru. Otázka zní: strachují se o její bezpečí, nebo se snaží zjistit, aby mohli dokonat svou práci a poslat Grace pod kytičky? Hezky se bavte! :)

Titulky k Modern Family S04E21 - Career Day

Titulky na další díl Modern Family jsou tu! Přeložily je pro vás kristyyyy a truechoco, sedí na verzi LOL. Phil se těší, že bude se spolužáky Luka a mannyho užívat den kariér, ale bohužel se ukáže jeho nepřítel, Gil Thorpe a věci se pořádně zvrtnou. Gloria vyzývá Jayovu touhu po tom se stát spisovatele, což ho vede ke krokům, za které se stydí. Mitch s Camem udělají velkou chybu v souvislosti se zuby…