Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Touch S02E12 - Fight or Flight

V dnešním díle uvidíme opět doktorku Plimptonovou a zjistíme také, co znamená výraz „hnízdo sedmi“, který použil Guillermo Ortiz, než zemřel. Martin bude pátrat po Avramovi, který zmizel a jako obvykle, vystaví se velkému nebezpečí. Titulky na předposlední díl druhé série pro vás připravili Gorywald a Windu996, korekci provedla Clear. Příjemnou zábavu! :)

Titulky k Rogue S01E07 - Rumpus

Titulky k sedmému dílu seriálu Rogue jsou tady. Připravili je pro vás Clear a WizardCZ, sedí na verzi 2HD. A pokud někteří z vás ještě nezaregistrovali, seriál se dočká v roce 2014 druhé série! Po minulém šokujícím závěru utíká Grace před Maxem, protože ví, že s tím, co ví, jí jde o život. A o nic lehčí to nebude mít s Jimmym, který o zradě svého syna jistě nebude chtít ani slyšet. Maxe napadne, že se Grace zbaví tím, že využije svého brutálního bratra Aleca… Příjemnou zábavu! :)

Titulky k Modern Family S04E22 - My Hero

Titulky na další díl Modern Family s názvem My Hero jsou tu! Přeložily je pro vás kristyyyy a truechoco, sedí na verzi LOL. Mitchův bývalý přítel Teddy, úspěšný lékař pozve, pozve celou rodinu na benefiční akci, kde kolem sebe neustále krouží k Camem… Claire nechce mluvit s Jayem o tom, že by zdědila jeho podnik a Phil učí Glorii, jak bruslit a mít styl. Hayley pomáhá Alex při komunikaci s milými kluky a Manny s Lukem se snaží zjistit, koho by si z rodiny vybrali jako svého hrdinu. Bavte se! :)

Titulky k Defiance S01E04 - A Well Respected Man

Titulky k další epizodě Defiance jsou hotové a vy se můžete podívat, jak budou osudy hlavních hrdinů pokračovat. Datak dál intrikuje, a Nolan se starostkou budou mít plné ruce práce se záchranou Kenyi. Titulky pro vás připravili Clear, Gorywald, Chikitka a Miki226, sedí na verzi ASAP a stáhnout si je můžete na obvyklých místech. Hezkou zábavu :-)

Titulky k Warehouse 13 S04E12 - Parks and Rehabilitation

Rozbíhá se nám druhá polovina 4. řady Warehousu a všichni víme, jak to má celé osazenstvo těžké. Po ztrátě Leeny se musí Artie vyrovnat s tím, co pod vlivem astrolábu provedl, Claudie si v hlavě stále přehrává okamžik, kdy Artieho bodla a Pete, Myka a Steve budou mít plné ruce práce, aby udrželi Skladiště v chodu. A tak se musí zaběhnuté dvojice přeházet, aby nebyla činnost skladiště ohrožena. Pete se ty vydává s Claudií do terénu, aby vyřešili případ muže pohřbeného zaživa a Steve s Mykou si berou na starosti Artieho. Ale nebylo by to Skladiště, aby se všechno pořádně nezamotalo. Titulky pro vás připravili Sandybridge a Miki226, sedí na verzi EVOLVE. Hezkou zábavu :-)

Titulky k Continuum S02E03 - Second Thoughts

Máme pro vás titulky v dalšímu dílu seriálu Continuum! Přeložili je pro vás Bladesip, Gorywald a Jolinar, korekcí se ujala Clear. Sedí opět na verzi 2HD, WEB-DL a stahovat je můžete dole v boxu. Tentokrát se Kiera s Carlosem musí potýkat s další překážkou. Kdo stojí za distribucí drogy z budoucnosti? Přejeme příjemnou zábavu.