Celkem 3573 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Continuum S02E04 - Second Skin

Týden utekl jako voda a máme tu titulky na další díl seriálu Continuum. Dnešní díl nese název „Druhá kůže“, ale tento trochu podivný název během sledování snadno pochopíte. Objeví se totiž stopa po druhém obleku, jako má Kiera… Titulky pro vás přeložila naše trojka: Bladesip, Clear, Jolinar, korekci provedla Clear. Sedí na verzi 2HD a přečas na WEB-DL zajistí, jako už je zvykem, VanThomass. Ke stažení jsou dole v boxu. Pokud jste s titulky spokojeni, můžete nám pod novinkou poděkovat. Hezky se bavte! :)

Titulky k Touch S02E13 - Leviathan

Seriál Touch byl minulý týden těsně před odvysíláním poslední epizody druhé série zrušen a další série se tedy nedočkáme. Otázka, kterou si jistě kladou všichni, kteří tuto epizodu ještě neviděli, je, jak ho tvůrci zakončili. Počítali s tím, že seriál se nedočká pokračování, nebo nás na konci čeká velký cliffhanger? Stojí za to poslední díl vidět… Titulky pro vás tentokrát přeložili lesator a Windu996, korekci provedla Clear. Příjemnou zábavu u posledního dílu a děkujeme za věrnost při sledování s titulky od nás. :)

Titulky k Warehouse 13 S04E13 - The Big Snag

Uplynul další týden, a tak se můžeme podívat do tajemného Skladiště, abychom zjistili, jaký případ místní agenty čeká tentokrát. Pete s Mykou zápasí s pomocí artefaktu s elektrickými výboji, když se najednou ocitnou v detektivním románu ze 40. let. Musí tedy přijít na to, jak se dostat zpátky. Artie, Claudie a Steve se vydávají po stopě tajemného zloděje aut, který po sobě nezanechává jedinou stopu. Brzy ale vyvstává zajímavá otázka. Je Artie opravdu natolik v pořádku, aby se mohl vrátit do služby? Titulky pro vás připravili Sandybridge, Chikitka a Miki226, sedí na verzi EVOLVE. Hezky se bavte :-)