Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k NCIS: Los Angeles S04E24 - Descent

Máme pro vás titulky k závěrečnému dílu 4. řady NCIS: Los Angeles. Tento díl je podle mého názoru jednoznačně nejlepší z celé řady. Bohužel ani v NCIS nejde každá operace podle plánu, o čemž se přesvědčíte. CBS prostě ví, jak si udržet diváky a jejich cliffhangery nikdy nezklamou. Jaké jsou vaše dojmy z tohoto dílu? Vydržíte čekat do další série?

Titulky k Longmire S02E01 - Unquiet Mind

Na konci minulé série se děj seriálu poněkud zamotal. Walt Longmire se pohádal se svou dcerou Cady i se svým zástupcem Branchem. Téměř po deseti měsících se teď můžeme podívat, kam budou tvůrci tento skvělý seriál směřovat dál. Snad můžeme jen nastínit, že se do okresu Absaroka žene sněhová bouře, a aby toho nebylo málo, při převozu uteče nebezpečný zločinec a Walt se bude muset pustit po jeho stopách. Titulky pro vás připravili Russell a Miki226.

Titulky k Continuum S02E05 - Second Opinion

Minulý týden někteří z vás možná marně čekali na novou epizodu, ale dnes jste se všichni dočkali. V dnešní epizodě se Kiera setká s podprogramem svého CMR, který se spustí poté, co přestává ovládat své emoce. Bohužel je to v tu nejnevhodnější dobu, kdy na oddělení vládne nejistota a je potřeba, aby Kiera zasáhla… Titulky pro vás dnes přeložili Bladesip, GaRaN_, Jolinar. Korekci provedla Clear. Sedí na verzi 2HD a WEB-DL. Stahovat je můžete dolu v boxu. Hezky se bavte! :)

Titulky k Modern Family S04E24 - Goodnight Gracie

Titulky na poslední díl 4. řady jsou tady pro vás. Přeložily je pro vás kristyyyy a truechoco, sedí na verzi LOL. Všichni letí na Floridu, aby byli s Philem poté, co jeho matka zemřela. Claire pomáhá Philovi s Gracieinou poslední vůlí a děti přemýšlejí o dárcích, které jim babička nechala. Gloria se potýká s příkazem k zatčení na Floridě, Cam zapadne do skupiny starších dam a Jay narazí na důležitou osobu ze své minulosti. Hezky se bavte a těšíme se při další sérii! :)

Titulky k Defiance S01E06 - Brothers in Arms

Máme pro vás opět titulky k seriálu Defiance! V šestém díle přijede do města nečekaná návštěva a setkáme se s krutým zločincem. Poodhalíme kousek Amandiny milostné minulosti, ale čekají nás i trable v ráji. A Datak Tarr dnes nebude největším záporákem ve městě! Titulky pro vás přeložili Jolinar a lesator, korekce provedla Jolinar. Hezkou zábavu.