Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k The Killing S03E01 - The Jungle

Seriál Killing se vrací se svou třetí sérií a my Vám přínášíme titulky k prvnímu dvoudílu. Jak si spousta fanoušků přála, nový případ se vrací k záhadné kresbě, kterou měla Lindenová na lednici, a která měla co do činění s její posedlostí vyřešit případ Rosie Larsenové. Jsme o nějakou dobu později. Lindenová odešla od policie, Holder má nového parťáka a snaží se způsobem jemu vlastním o to, aby co nejdříve povýšil, jak to jen půjde. Ovšem poslední případ podřezané prostitutky je nápadně podobný vraždě manželky Raye Sewarda, kterého dostala Lindenová za mříže, kde mu zbývá poslední měsíc do popravy. Tento případ Holder nepřehraje na kolegu, aby si vylepšil skóre, ale rozhodne se ho vyřešit, ať to stojí, co to stojí. Kolotoč intrik, tajemství a lží se opět roztáčí nanovo a vtahuje do svého víru nejen Holdera a Lindenovou, ale také jejího bývalého parťáka, přeživšího syna odsouzeného vraha, ale také členy komunity mladistvých bezdomovců, kteří žijí na předměstí Seattle.

Titulky k Defiance S01E07 - Goodbye Blue Sky

Po týdenní pauze se vrací Defiance. V této epizodě se setkáme s deštěm ostří. Kusy kovu budou padat z nebe a pro všechny venku to bude pěkně nebezpečné. Sukar umírá a Irathiané připravují tělo podle svých zvyků. Do města přijíždí bývalá starostka Nikki, aby pátrala po tom, co se stalo s Birchem… Epizodu pro vás přeložili Clear a lesator. Hezky se bavte! :)

Titulky k Continuum S02E06 - Second Truths

Týden utekl jako voda a jsou tady titulky již na šestou epizodu kanadského seriálu Continuum. Tentokrát je pro vás přeložili Bladesip, GaRaN_ a Jolinar, korekce se zhostila Clear. Sedí na verzi 2HD, přečas na WEB-DL později zajistí VanThomass. V dnešním díle si Kiera zavzpomíná na starý případ, ke kterému byla povolána v budoucnosti. Vrah byl posedlý očima, celkem se našlo 38 obětí a nebyl nikdy dopaden. Kiera s Carlosem řeší vraždu osmého. Podaří se jim dopadnout vraha, nebo ho budou stíhat i v dalších dílech? Hezkou podívanou! :)

Titulky k The Fosters S01E01 - Pilot

V úterý 3. června 2013 se na stanici ABC Family začal vysílat nový seriál The Fosters (Pěstouni) a my jsme se rozhodli vám pravidelně přinášet české titulky. Jedná se seriálové drama z prostředí velké rodiny, která se dá charakterizovat jako multietnická. O adoptované i biologické děti se starají dvě mámy. Lena pracuje jako učitelka ve škole, kterou děti navštěvují, druhá máma Stef jako policistka. V pilotním díle se už k dosti velké rodině přidává další dívka Callie, která se sem jako většina dětí, dostane z pěstounského programu a rodina ji má na nějakou dobu ubytovat. Callie má však se zapojením se do běžného rodinného života menší problémy a je dost možné, že před jejími členy i něco skrývá… Titulky pro vás bude překládat dvojice: WizardCZ a Matuush, o korekci se postará: DENERICK. Titulky k prvnímu dílu sedí na verzi 2HD.

Titulky k The Glades S04E01 - Yankee Dan

Téměř po roce se opět vrací detektiv Jim Longworth, jeho kolegové Carlos a Daniel a samozřejmě i Callie, která se na konci minulé série měla vyjádřit, jestli si Jima vezme za manžela nebo ne. Dnes se tedy můžete podívat, jakou cestou se vydají. Zatímco se Callie bude rozhodovat v Atlantě co dál, Jim se vrací na Floridu a hned se vrhá po hlavě do práce. Má za úkol objasnit vraždu, ke které došlo v domě, kde se údajně objevuje duch bývalé majitelky.

Titulky k Anger Management S02E20 - Charlie Breaks Up with Kate

V dnešním díle se Jen dá dohromady se svým bývalým Seanem, kterého Charlie nemá rád. A bude to ještě horší, protože Sean si u něj pořádně naběhne, když se motá kolem jeho dcery. Členové podpůrné skupiny se vydají do azylového domu, aby dělali něco přínosného. Titulky pro vás přeložil GaRaN_, korekci provedla Clear. Hezky se bavte! :)