Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k King & Maxwell S01E01 - Pilot

King and Maxwell je dvojka sehraných soukromých detektivů, mezi kterými přeskakuje nejedna jiskra a jejich vzájemná chemie jim pomáhá řešit případy. Oba dříve pracovali pro tajnou službu. Michelle Maxwellová je zdatná sportovkyně, která si poradí při pronásledování, honičkách i střelbě. Sean King je vášnivým čtenářem románů, který měl dříve problémy s alkoholem. Jeho přítel Ted ho dostal jak z pití, zbavil ho obvinění, která ho stíhala a ještě ho dostal na právnickou fakultu. Bohužel je jejich první případ, kterého jsou diváci svědci, právě vražda Seanova dlouholetého přítele, právníka Teda Bergina. Ted se ujal případu sériového vraha Edgara Roye a volal Seanovi, že našel nové informace. Z důvodu zapletení sériového vraha do případu se vyšetřování ujímá FBI. Kdo Teda zabil a proč? Titulky k prvnímu dílu pro vás přeložili lesator, Pokyses a Somerhalderova. Korekce se ujala Clear.

Titulky k Defiance S01E09 - If I Ever Leave This World Alive

Máme tady další titulky na díl Defiance. Přeložili je pro vás bogyman a lesator, korekci provedla Clear. Pokud jste viděli minulý díl, jistě tušíte, že město se bude potýkat se zákeřnou nákazou moru. Irathiané jsou pouze přenašeči, ale neonemocní. Lidé se začnou bát, že by mohli nezodpovědně šířit nemoc dál a rozhodnou se je uvěznit, i přestože s tím starostka Rosewaterová i Nolan nesouhlasí… Hezky se bavte! :)

Titulky k Continuum S02E08 - Second Listen

Po menších technických problémech s návalem návštěvníků jsou tady pro vás titulky na osmou epizodu Continuum. Přeložili je pro vás Bladesip, GaRaN_ a Jolinar, jak už je zvykem, korekci zajistila Clear. Sedí na verzi 2HD. Kiera s agentem Gardinerem dál pátrají po zlodějích těl cestovatelů časem. Kiera při pátrání využije spojenectví pana Eschera. Alec spolupracuje s Jasonem na stroji času, zatímco Kellog chce, aby se soustředil dál na projekt Archy. A můžete se těšit i na dávku Liber8 v podobě Garzy. Bavte se! :)

Titulky k The Fosters S01E03 - Hostile Acts

V třetím díle The Fosters se ponoříme do vztahů jak v rodině, tak mezi jednotlivými členy a jejich partnery. Brandona čeká velké rozhodnutí, zda bude i nadále bydlet u matek nebo se přestěhuje k otci, který si přeje být mu co nejvíce nablízku. Callie si začne psát deník, který si ale někdo přečte a jako první padne obvinění na Marianu, která je v tom však zcela nevinně… Titulky pro vás jako vždy přeložili Matuush a WizardCZ. O korekci se postaral DENERICK. Titulky sedí na verzi EVOLVE.

Titulky k Major Crimes S02E02 - False Pretenses

Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.

Titulky k Falling Skies S03E03 - Badlands

Po týdnu se vracíme do Charlestonu, abychom se podívali, jak pokračuje vyšetřování smrti viceprezidenta, jak se Anne vyrovnává s rolí matky, a jak pokračuje mimozemská invaze. Čeká nás několik zvratů, takže už nebudeme zdržovat. Titulky pro vás připravil náš tým ve složení Russell, Jackeq, Timon111 a Miki226. Sedí na verzi EVOLVE. Hezky se bavte :-)