Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Major Crimes S02E04 - I, Witness

Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.

Titulky k Falling Skies S03E05 - Search and Recover

Další týden čekání je za námi a můžeme se znovu vydat do Charlestonu, abychom se podívali, jak si stojí Druhá Mass, celá rodinka Masonových a všichni ostatní. Nebudeme nic prozrazovat, snad jen to, že všichni příznivci Popea si dnes budou užívat jeho přítomnosti víc než kdy jindy. Titulky pro vás připravili Harfist, Russell, Jackeq a Miki226. Sedí na verzi PROPER.EVOLVE. Hezky se bavte :-)

Titulky k Defiance S01E10 - The Bride Wore Black

Titulky k desátému dílu Defiance jsou konečně tady! Přeložili je pro vás bogyman a lesator, korekci provedla Clear. Svatba Christie McCawleyové a Alaka Tarra je na spadnutí. Ale přesto nemá mladý pár vyhráno. Rafe McCawley poví Datakovi, že po své smrti nechá doly přepsat na Irathiany a svatba je ohrožena. Ve městě se zatím vyšetřuje vražda bývalého majitele Snu, který ho vlastnil ještě předtím, než se z něj stal nevěstinec. Hezky se bavte! :)

Titulky k King & Maxwell S01E02 - Second Chances

Přinášíme vám titulky na druhou epizodu King and Maxwell, tentokrát nazvanou Second Chances. Michelle se setká s mužem, kterého měla za úkol chránit, když ještě pracovala pro tajnou službu. A nebude to zrovna radostné shledání. Někdo tomuto muži nyní usiluje o život a Michelle, která s ním v minulosti měla spory, je nyní v hledáčku agentů Rigbyho a Cartera z FBI. Ještě, že má na blízku schopného právníka, Seana Kinga… Titulky pro vás přeložili lesator, Pokyses a Windu996. Korekci provedla Clear.

Titulky k Rizzoli & Isles S04E01 - We Are Family

Po půl roce se nám vrací Jane a Maura, aby se mohly dál věnovat vyšetřování vražd. Děj se posouvá o několik měsíců dopředu, takže se konečně dozvíme, jestli Maura dala ledvinu své nevlastní sestře, a zda se Casey po vážném úrazu zotaví. Titulky pro vás připravily Clear a Miki226, sedí na verzi LOL, DIMENSION a AFG. Hezky se bavte .-)

Titulky k Crossing Lines S01E01 - Pilot: Part 1

Sladké sny, pokud právě spíte, krásné ráno, pokud se chystáte vstávat. K snídani jsme pro vás připravili titulky k novému seriálu Crossing Lines. Jak už jistě všichni víte, seriál je zajímavý nejen svým tématem – evropská obdoba FBI honící zločince po celé Evropě – ale i místem natáčení – seriál vznikal hlavně v Paříži, v Nice a také v Praze! Velkým hereckým lákadlem je legendární Donald Sutherland, ale můžete se těšit i na české herce, v prvním díle konkrétně třeba na Kláru Issovou. Už nebudeme nic moc prozrazovat, podívejte se sami. Ti z vás, kteří se ještě nerozhodli, zda se do seriálu pustí, se mohou podívat nejprve na TRAILER s českými titulky od Clear. Titulky pro vás přeložili Bladesip, Clear, GaRaN_, jeriska03 a Jolinar. Sedí na verzi EVOLVE, AFG a DIMENSION, přečasy budou doplněny. Hezkou zábavu :)