Celkem 3573 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Major Crimes S02E05 - D.O.A.

Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.

Titulky k Falling Skies S03E06 - Be Silent and Come Out

Tom Mason se zdárně vrátil i s Popem do Charlestonu, ale nic není tak, jak doufal. Anne s Lexie zmizely, a nikdo nemá ani tušení, kde by mohly být. Vyrovnat se se skutečností, že je Lexie napůl mimozemšťan, také nebude tak jednoduché, a aby toho nebylo málo, Hal se začíná chovat velice podivně. Tak se pojďme podívat, jak se s tím Tom a všichni ostatní poperou. Titulky pro vás připravili Harfist, Russell a Miki226. Sedí na verzi ASAP. Hezky se bavte :-)

Titulky k King & Maxwell S01E03 - Wild Card

Další díl nové dvojky detektivů Seana Kinga a Michelle Maxwellové má hotové titulky. Přeložil je pro vás lesator, korekci provedla Clear. V dnešním díle se budou King a Maxwellová snažit vrátit zpátky práci agentovi Carterovi, který byl dočasně suspendován kvůli potyčce s párem policistů, kteří ho zastavili kvůli rozbitému světlu u auta. Můžete se těšit na další dávku škádlení mezi hlavní dvojicí, například se Sean bude z Michelle snažit vypáčit, na kterých šesti památkách a pomnících ve Washingtonu D.C. měla sex… Hezky se bavte! :)

Titulky k Defiance S01E11 - Past Is Prologue

Titulky k novému Defiance jsou pro váš připraveny ke stažení. Přeložili je jako obvykle bogyman a lesator, korekci provedla Clear. Tentokrát se vyostřuje boj o místo starosty. Stahma se svěří Kenye, že se Datak pokusí současnou starostku zavraždit. Ideální příležitosti se mu naskytne při debatě mezi dvěma kandidáty na starostu. Nolan a jeho policejní sbor jsou ve střehu, aby se Amandě nic nestalo… Doktorka Yewllová zatím provádí podivné pokusy s artefaktem, který získala. Hezky se bavte! :)

Titulky k Rizzoli & Isles S04E02 - In Over Your Head

Frankie konečně začne pracovat jako detektiv, ale start v nové práci si představoval poněkud jinak. Protidrogové oddělení má nového šéfa, a jakmile se setká s Jane je jasné, že z toho bude problém. Jane a její tým se věnuje případu mladé dívky, která se chtěla stát investigativní novinářkou a podle všeho to vypadá, že ji vášeň pro tuto práci stála život. Maura také řeší problémy, ale spíš v soukromé rovině. Soud s Paddy Doylem se blíží a vychází najevo, že Hope se s Paddym zřejmě pravidelně vídala, i když Mauře přísahala, že to tak nebylo. Titulky pro vás připravily Clear a Miki226, sedí na verze LOL a DIMENSION. Hezky se bavte :-)

Titulky k Dexter S08E01 - A Beautiful Day

Od smrti kapitána LaGuertové uběhlo šest měsíců. Dexter stále pracuje jako specialista na krev, ale Debra z oddílu odešla. Pracuje nyní jako soukromý detektiv a Dextrovi se snaží vyhýbat co nejvíce. I když si o ni Dexter dělá starosti, život mu zkomplikuje mrtvola muže, nalezeného na pláži. Oběť má otevřenou lebku a vyříznutý malý kousek mozku. Titulku v prvnímu dílu osmé série Dextra pro Vás připravila kvakkv a sedí na verze AFG a WEB-DL. Pěkně se bavte.

Titulky k The Killing S03E06 - Eminent Domain

V dnešním dílu uvidíme, jak se Kalliina matka vydává na policii a poprvé se začíná chovat jako opravdová matka. Lindenová doufá, že Angie identifikuje Millse, ale nebude to tak snadné, jak si všichni mysleli. Nedostatečná ostraha ve věznici vyústí v mimořádnou situaci, která má na Sewarda zajímavý vliv. Lindenová zjišťuje nové podrobnosti o tom, co Adrian dělal v noc vraždy své matky a jde si do vězení promluvit se Sewardem… Hezkou zábavu :-)