Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Defiance S01E12 - Everything Is Broken

A jsou tady titulky k poslednímu dílu první série Defiance! Přeložili je pro vás jako obvykle bogyman a lesator, korekce se zhostila Clear. Jistě víte, že seriál se dočká další série, kterou pravděpodobně můžeme očekávat někdy na jaře příštího roku. V posledním díle se Nolan vydává hledat Irisu, která se ztratila v lesích. Milostný poměr Stahmy s Kenyou je odhalen a obě se musí vypořádat s náledky. A samozřejmě… se dozvíme, kdo vyhrál tolik očekávané volby. Příjemnou zábavu a při druhé sérii na shledanou! :)

Titulky k Rizzoli & Isles S04E03 - But I Am a Good Girl

Po dlouhém čekání jste se konečně dočkali. Protože to s opravou bogymanova počítače nevypadá na krátkodobou záležitost, dodělala jsem i první polovinu, abyste se na díl mohli konečně podívat, a my nenabírali příliš velký skluz. Tentokrát se můžete podívat, jak probíhají křtiny v rodině policistů, a jak umí Jane a Maura spřádat své plány, aby dosáhly svého :-) Titulky sedí na verzi LOL a DIMENSION a stáhnout si je můžete na obvyklých místech. Hezky se bavte :-)

Titulky k Dexter S08E02 - Every Silver Lining...

Dexter zjišťuje, že nová poradkyně pro vyšetřování, doktorka Evelyn Vogelová, má mnohem víc společného nejen s pachatelem poslední vraždy, ale také s ním samotným. Debra mezitím pokračuje ve vyšetřování ukradených šperků. Titulky k druhému dílu pro Vás připravila kvakkv a sedí na verze AFG a WEB-DL. Pěkně se bavte.

Titulky k Continuum S02E09 - Seconds

Po čtrnáctidenní pauze se vrací devátá epizoda Continuum s názvem Sekundy. Julian Randol je propuštěn na svobodu, což vyvolává rozporuplné reakce. Jeho příznivci ho chtějí přesvědčit, že má osud, který musí naplnit a lidé ho budou následovat. O jeho přízeň stojí obě frakce Liber8, jedna vedená Sonyou, druhá Travisem. Lidé, jimž při útoku na náměstí zemřeli příbuzní, si naopak přejí Julianovu smrt. To samé si přeje také Kiera, jelikož ví, čím se Travis stane. Musí si položit důležitou otázku: Má ho zastavit, dokud ještě může, nebo se opravdu lidé mohou změnit? Titulky pro vás přeložili jako obvykle Bladesip, GaRaN_ a Jolinar, korekci provedla Clear. Sedí na verzi 2HD, na další verze přečasy doplníme. Hezky se bavte. :)

Titulky k Crossing Lines S01E04 - Long-Haul Predators

Týden s týdnem se sešel a je tu další díl Crossing Lines! V tomto díle bude zločin přesahovat hranice Německa, Polska a České republiky. A co se tam bude dít? Objeví se tam trochu víc mrtvol, než tomu bylo v předchozích dílech, poodhalíme Dornovo trauma z dětství a možná i Sebastianův hřích z mládí. Titulky pro vás přeložili Clear, jeriska03, Jolinar a lesator. Sedí na verze LOL a DIMENSION, přečas na WEB-DL zajistí jeriska03. Hezkou zábavu :)

Titulky k Major Crimes S02E05 - D.O.A.

Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.