Celkem 3573 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k King & Maxwell S01E04 - King's Ransom

A máme tady titulky ke 4. dílu seriálu King and Maxwell. V dnešním díle bude dvojka vyšetřovatelů pozvána agentem Rigbym k únosu. Kolumbijská skupina SLS unesla třináctiletého chlapce. Seana čeká setkání se starou známou a Michelle dostane příležitost ho popichovat. Titulky pro vás přeložili lesator a Pokyses, korekce se zhostila Clear. Hezkou zábavu! :)

Titulky k Transporter: The Series S01E09 - City of Love

Po hodně dlouhé době se vracíme k dalšímu dílu Transportera. Děj seriálu se přesouvá do Paříže. Frank dostává další zakázku, ale během několika minut se po jeho stopě vydává policie, protože zásilka, kterou má tentokrát doručit, není nic jiného než bomba. Titulky pro vás připravili f1nc0 a Miki226, sedí na verzi er0001. Hezky se bavte :-)

Titulky k Crossing Lines S01E05 - Special Ops: Part 1

Je tu další díl Crossing Lines! V první části dvojdílu nazvaného Special Ops se náš mezinárodní tým kriminalistů zaměří na profesionální tým únosců. Ti právě unesli syna ruského miliardáře (Karel Roden) a všechny rozpory musí jít stranou, protože tady jde o čas. Titulky pro vás přeložili jeriska03, Jolinar a lesator, korekce provedla Jolinar. Sedí jako vždy na verze LOL a DIMENSION, přečas na WEB-DL zajistí v průběhu dne jeriska03. Pátý díl už čeká, přejeme hezkou zábavu :)

Titulky k Suits S03E01 - The Arrangement

Po půlročním čekání na novou sérii jsme se konečně dočkali! V prvním díle třetí série opět budeme řešit nově uzavřenou fúzi firmy Pearsonová & Darby, se kterou Harvey nesouhlasí. Mike je pořád v problematické situaci, zradil Harveyho a tím dopomohl, aby k fúzi mohl dojít. Rachel, která už ví o tom, že je podvodník, nemůže tuto informaci dostatečně rychle strávit a potřebuje čas, aby se s tím vyrovnala. Byla by opravdu schopná zradit Mikea tak, jak se mu to zdálo? Titulky pro vás přeložili Bladesip, Clear a Jolinar, korekci provedla Clear. Pěkně se bavte. :-)

Titulky k The Killing S03E07 - Hope Kills

Lindenová a Holder podezírají pastora Mika, že je zodpovědný za vraždy. Ale bohužel nemají žádný důkaz. Kallieina matka pořád hledá svou dceru a navšítí pastora, který ji utěšuje, aby neztrácela naději. Bullet a Lyric se dají dohromady. Bullet řekne Holderovi, že pastor Mike určitě tím vrahem není. Najde se svědek, který ho viděl s Angie Gowreovou a dozví se, že pastor má tajemství. Ve vězení si Seward dobírá Beckera, že nepřišel na svou směnu na celách bloku smrti. Hezky se bavte!