Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Dexter S08E04 - Scar Tissue

Dexter vyšetřuje A.J. Yates, dalšího potencionálního vraha. Vloupá se k němu do domu a po zajímavém nálezu u něj ve skříni už nepochybuje, že našel, koho hledat. Deb se s Evelyn vydává na místo vraždy kapitána LaGuertové, aby čelila minulosti, která ji drásá. Titulky k čtvrtému dílu pro Vás připravila kvakkv a sedí na verze AFG a WEB-DL. Velmi si vážíme Vašich poděkování a názorů :-) pěkně se bavte.

Titulky k Continuum S02E11 - Second Guess

Jako vždy v pondělí jsou tady titulky na další epizodu Continuum. Přeložili je pro vás Bladesip, GaRaN_ a Jolinar, korekce se zhostila Clear. Sedí na verzi KILLERS, přečas na WEB-DL čekejte zítra. V dnešním napínavém díle se podíváme na zoubek Lucasovi, který je v kontaktu s Kagamem. Nebo si to jen myslí? Nějaký hacker naboural všechny soukromé e-mailové schránky, dostal se i k ovládání semaforů. Všude je chaos, kriminalita roste a objevují se všemožná odhalení. Stojí za tím právě Lucas? Rozhodně bude jedním z podezřelých… Kandidátovi na starostu Martinovi zbývají dva dny do voleb, podaří se mu stát se starostou, nebo nikoliv? A co by to znamenalo pro policejní oddělení a Kieru? Příjemnou zábavu! :)

Titulky k Falling Skies S03E08 - Strange Brew

Další týden je za námi a opět se vracíme do Charlestonu, kde se plukovník Weaver pokouší najít mimozemského špiona, a samozřejmě se podíváme, jak to dopadlo s Tomem a jeho syny. Myslím, že vás začátek dílu trošku překvapí, ale nenechte se mýlit. Pořád je to Falling Skies a lidé stále bojují o holé životy. Titulky pro vás připravily Clear a Miki226. sedí na verzi EVOLVE. Hezky se bavte :-)

Titulky k Lilyhammer S01E05 - My Kind of Town

Titulky k pátému dílu seriálu Lilyhammer jsou tady! Přeložili je pro vás kvakkv a mikefk, korekci provedli Araziel a Clear. Sedí na verzi NODLABS. V dnešním díle si Julius u lékaře domyslí, že umírá a prodá svůj podíl v projektu Sjusjoen Belleview. Rodinka v očekávání dvojčat vybírá nový kočárek. A Torgeir dostane za úkol koupit umělecké dílo, které se prodá za vyšší cenu, než ho koupíš. Samozřejmě to nebude jen tak a nastanou tragikomické momenty… Hezky se bavte. :)

Titulky k Lilyhammer S01E06 - Pack Your Lederhosen

Vaše trpělivost při čekání na další titulky seriálu Lilyhammer byla odměněna! Přeložili je pro vás dvojice kvakkv a mikefk, korekce se ujala dvojice Araziel a Clear. Sedí na verzi NODLABS. Po návštěvě policisty z Norska se vydávají dva mafiáni z New Yorku do evropského Lilyhammeru, aby našli práskače Franka Tagliana. Ten se zde pod falešným jménem zatím má jako v bavlnce. Dvojka mafiánů hned vzbudí podezření, když odmítnou zaplatit za drahý benzín u čerpací stanice. Na co se může Frank alias Giovanni těšit? Příjemnou zábavu! :)

Titulky k King & Maxwell S01E05 - Loved Ones

Titulky na pátý díl seriálu King and Maxwell jsou tady! Připravili je pro vás Clear, lesator, Pokyses a Windu996. Dnešní díl s názvem „The Loved Ones“ – Milovaní bude věnován Seanovým přátelům z tajné služby. Syn jednoho z nich zemřel při pádu z budovy, kde pracoval a policie tento případ uzavřela jako sebevraždu. Jeho rodina si to však nemyslí a proto najali Seana a Michelle, aby zjistili pravdu. Do vyšetřování pádu se zapojí i Edgar, který díky testovacímu panákovi Clarenceovi získá zajímavý závěr… Příjemnou zábavu! :)