Celkem 3573 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Orange Is the New Black S01E01 - I Wasn't Ready

Orange Is the New Black je dalším seriálem z dílny internetové stanice Netflix. Po úspěšných seriálech jako je House of Cards nebo Lilyhammer se tato stanice pustila do dalšího odvážného projektu, kterému rovnou přislibíla i druhou sérii. Je založena na memoárech Piper Kermanové, která prožila rok ve vězení. Jedná se o komediální drama, hlavním tvůrcem seriálu je Jenji Kohan (seriál Weeds). Vypráví příběh Piper Chapmanové, ženy, která byla za převážení drog v kufru před deseti lety poslána na 15 měsíců do federálního vězení v New Yorku. Můžete se těšit na hvězdné obsazení, v roli Pipeřina snoubence zaválí Jason Biggs (série Prci, prci, prcičky), jako lesbická milenka se představí Laura Prepon (That '70s Show). Hlavní role se zhostila zde zatím celkem neznámá Taylor Schilling. Titulky na úvodní díl pro vás připravili Clear, GaRaN_, Jolinar a lesator. Přejeme Vám příjemnou zábavu :-)

Titulky k Dexter S08E04 - Scar Tissue

Dexter vyšetřuje A.J. Yates, dalšího potencionálního vraha. Vloupá se k němu do domu a po zajímavém nálezu u něj ve skříni už nepochybuje, že našel, koho hledat. Deb se s Evelyn vydává na místo vraždy kapitána LaGuertové, aby čelila minulosti, která ji drásá. Titulky k čtvrtému dílu pro Vás připravila kvakkv a sedí na verze AFG a WEB-DL. Velmi si vážíme Vašich poděkování a názorů :-) pěkně se bavte.

Titulky k Continuum S02E11 - Second Guess

Jako vždy v pondělí jsou tady titulky na další epizodu Continuum. Přeložili je pro vás Bladesip, GaRaN_ a Jolinar, korekce se zhostila Clear. Sedí na verzi KILLERS, přečas na WEB-DL čekejte zítra. V dnešním napínavém díle se podíváme na zoubek Lucasovi, který je v kontaktu s Kagamem. Nebo si to jen myslí? Nějaký hacker naboural všechny soukromé e-mailové schránky, dostal se i k ovládání semaforů. Všude je chaos, kriminalita roste a objevují se všemožná odhalení. Stojí za tím právě Lucas? Rozhodně bude jedním z podezřelých… Kandidátovi na starostu Martinovi zbývají dva dny do voleb, podaří se mu stát se starostou, nebo nikoliv? A co by to znamenalo pro policejní oddělení a Kieru? Příjemnou zábavu! :)

Titulky k Falling Skies S03E08 - Strange Brew

Další týden je za námi a opět se vracíme do Charlestonu, kde se plukovník Weaver pokouší najít mimozemského špiona, a samozřejmě se podíváme, jak to dopadlo s Tomem a jeho syny. Myslím, že vás začátek dílu trošku překvapí, ale nenechte se mýlit. Pořád je to Falling Skies a lidé stále bojují o holé životy. Titulky pro vás připravily Clear a Miki226. sedí na verzi EVOLVE. Hezky se bavte :-)

Titulky k Lilyhammer S01E05 - My Kind of Town

Titulky k pátému dílu seriálu Lilyhammer jsou tady! Přeložili je pro vás kvakkv a mikefk, korekci provedli Araziel a Clear. Sedí na verzi NODLABS. V dnešním díle si Julius u lékaře domyslí, že umírá a prodá svůj podíl v projektu Sjusjoen Belleview. Rodinka v očekávání dvojčat vybírá nový kočárek. A Torgeir dostane za úkol koupit umělecké dílo, které se prodá za vyšší cenu, než ho koupíš. Samozřejmě to nebude jen tak a nastanou tragikomické momenty… Hezky se bavte. :)

Titulky k Lilyhammer S01E06 - Pack Your Lederhosen

Vaše trpělivost při čekání na další titulky seriálu Lilyhammer byla odměněna! Přeložili je pro vás dvojice kvakkv a mikefk, korekce se ujala dvojice Araziel a Clear. Sedí na verzi NODLABS. Po návštěvě policisty z Norska se vydávají dva mafiáni z New Yorku do evropského Lilyhammeru, aby našli práskače Franka Tagliana. Ten se zde pod falešným jménem zatím má jako v bavlnce. Dvojka mafiánů hned vzbudí podezření, když odmítnou zaplatit za drahý benzín u čerpací stanice. Na co se může Frank alias Giovanni těšit? Příjemnou zábavu! :)

Titulky k King & Maxwell S01E05 - Loved Ones

Titulky na pátý díl seriálu King and Maxwell jsou tady! Připravili je pro vás Clear, lesator, Pokyses a Windu996. Dnešní díl s názvem „The Loved Ones“ – Milovaní bude věnován Seanovým přátelům z tajné služby. Syn jednoho z nich zemřel při pádu z budovy, kde pracoval a policie tento případ uzavřela jako sebevraždu. Jeho rodina si to však nemyslí a proto najali Seana a Michelle, aby zjistili pravdu. Do vyšetřování pádu se zapojí i Edgar, který díky testovacímu panákovi Clarenceovi získá zajímavý závěr… Příjemnou zábavu! :)