Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Continuum S02E12 - Second Last

Titulky k dalšímu seriálu Continuum pro vás přeložili Bladesip, GaRaN_ a Jolinar, korekci provedla Clear. Sedí na verzi KILLERS. Policie podezřívá Kieru z vraždy agenta Gardinera a Carlos se jí snaží ochránit. Nikdo by jí nevěřil, že po ní jde skupina Nezávislých z budoucnosti jen proto, že je cestovatelkou v čase a že to oni Gardinera zabili. Alec se snaží rozlousknout, jak použít zařízení na cestování časem, ale potřebuje k tomu silný zdroj energie v podobě antihmoty, kterou by mohl dodat Escher… Hezky se bavte! :)

Titulky k Falling Skies S03E09 - Journey to Xibalba

Pomalu ale jistě se blíží závěr další série Falling Skies. Teď už můžeme jen čekat, co si pro nás připraví tvůrci na velké finále. Dnes se můžete podívat, co se stane po návratu Toma Masona k ostatním, a jak se bude vyvíjet situace s nepřátelským špionem. Titulky pro vás připravili Clear, Jackeq, Russell a Miki226. Sedí na veri ASAP. Hezky se bavte :-)

Titulky k Unforgettable S02E01 - Bigtime

Na obrazovky se vrací seriál Unforgettable, který CBS nejprve zrušila, aby ho vzápětí, kdy o něj projevily zájem jiné televizní stanice, zase obnovila a přesunula ho do letní sezóny. Připomeňme si tedy, že hlavní hrdinkou je Carrie Wellsová, která má v podstatě dokonalou paměť a není schopná nic ve svém životě zapomenout. Tento dar se snaží využít při své práci u policie, ale hlavně při soukromém pátrání po vrahovi její sestry Rachel. Při tom jí asistuje bývalý přítel a současný šéf Al Burns. Titulky pro vás připravili Sandybridge a Miki226, sedí na verzi 2HD. Hezky se bavte :-)

Titulky k King & Maxwell S01E06 - Stealing Secrets

Titulky na šestý díl King and Maxwell pro vás přeložili lesator, Pokyses a Windu996, korekci provedla Clear. Seana a Michelle si najme syn kandidáta na prezidenta, kterého měl Sean chránit, ale on při jeho službě zemřel. Kongresman Brady Ritter má problémy s bulvární blogerkou madame Beltwayovou, která o něm a jeho rodině píše peprné články. Úkol dvojice soukromých detektivů je tedy jasný – odhalit identitu madam Beltwayové, najít ji i její zdroj a pokusit se je zastavit. Uvidíte také, jak dobře umí hrát Michelle poker Texas Holdem nebo co Sean dokáže s násadou na mop. Hezky se bavte! :)

Titulky k Orange Is the New Black S01E02 - Tit Punch

Titulky k druhé epizodě seriálu Orange Is the New Black jsou tady. Připravili je pro vás Clear, GaRaN_, Jolinar a lesator. Nové vězeňkyně se zúčastní instruktáže, kde je poučí o násilí, myšlenkách na sebevraždu a dalších důležitých věcech každodenního života ve vězení. Piper se snaží najít způsob, aby si udobřila Red a dostala konečně najíst. A poprvé na návštěvu do basy zavítá její snoubenec Larry. :) Hezky se bavte.

Titulky k Crossing Lines S01E06 - Special Ops: Part 2

Přinášíme vám titulky k druhé části napínavého dvojdílu seriálu Crossing Lines! Dnes se dozvíme, jak to dopadlo s mladým Maximem. Dokáže jeho otec sehnat peníze včas? A dá se únoscům vůbec věřit? Kdo za únosem stojí a má něco společného s Dimitrovem? To všechno zajímá naše experty z mezinárodního vyšetřovacího týmu. Titulky pro vás přeložili Clear, jeriska03, Jolinar a lesator, korekce provedla tradičně Jolinar. Sedí na verze LOL a DIMENSION, přečas na WEB-DL zajistí jeriska03. Pěknou zábavu přejeme.

Titulky k Suits S03E02 - I Want You to Want Me

Titulky na nový díl Suits jsou tady! Přeložili je pro vás Clear, Dr. Onte a Trakat, korekci provedla Clear. Louis přišel o dohled nad koncipienty a Jessica mu to chce alespoň trochu vynahradit. Dostane příležitost vybrat si a vychovat svého prvního koncipienta. Svého kandidáta se snaží získat na svou stranu při společném řešení případu vyvlastnění podniku se steaky. Rachel se za pomoci Donny snaží o usmíření Harveyho a Mikea. Harvey s Jessicou řeší případ Avy Hessingtonové obviněné z nabídnutí úplatku. Obžaloba má nový důkaz a nového svědka. Jde stále více do tuhého… Bude alespoň jedna dvojice schopna svůj případ vyhrát? Pěkně se bavte. :-)

Titulky k Orange Is the New Black S01E01 - I Wasn't Ready

Orange Is the New Black je dalším seriálem z dílny internetové stanice Netflix. Po úspěšných seriálech jako je House of Cards nebo Lilyhammer se tato stanice pustila do dalšího odvážného projektu, kterému rovnou přislibíla i druhou sérii. Je založena na memoárech Piper Kermanové, která prožila rok ve vězení. Jedná se o komediální drama, hlavním tvůrcem seriálu je Jenji Kohan (seriál Weeds). Vypráví příběh Piper Chapmanové, ženy, která byla za převážení drog v kufru před deseti lety poslána na 15 měsíců do federálního vězení v New Yorku. Můžete se těšit na hvězdné obsazení, v roli Pipeřina snoubence zaválí Jason Biggs (série Prci, prci, prcičky), jako lesbická milenka se představí Laura Prepon (That '70s Show). Hlavní role se zhostila zde zatím celkem neznámá Taylor Schilling. Titulky na úvodní díl pro vás připravili Clear, GaRaN_, Jolinar a lesator. Přejeme Vám příjemnou zábavu :-)