Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Falling Skies S03E10 - Brazil

Uteklo to jako voda a dnes nás čeká finálový díl třetí řady Falling Skies. Určitě už jste zvědaví, co mají Volmové v plánu a jak se Tomovi a ostatním podaří zneškodnit síť, a jestli vůbec. Takže nebudeme zdržovat. Titulky pro vás tentokrát připravili Jackeq, Russell a Miki226. Sedí na verzi EVOLVE. Tímto bych také chtěla poděkovat ostatním překladatelům, kteří se na tvorbě titulků ke třetí sérii podíleli. Jmenovitě to byli Clear, Harfist a Timon111. Přejeme vám hezkou zábavu a za rok zase na viděnou :-)

Titulky k Unforgettable S02E02 - Incognito

V další části se nový tým v čele s Alem a Carrie pokusí zabránit bankovní loupeži. Nic ale nebude snadné. Carrie se bude muset infiltrovat do skupiny zločinců, aby odhalila totožnost tajemného pana Killborna, který tyto akce objednává a určuje pravidla. Titulky pro vás připravili Clear, Sandybridge a Miki226. Sedí na verzi EVOLVE. Přejeme vám hezkou zábavu :-)

Titulky k The Glades S04E07 - Gypsies, Tramps and Thieves

V dalším dílu seriálu The Glades bude Jim Longworth vyšetřovat smrt staršího muže, jehož tělo bylo nalezeno v bažině obklopené svíčkami a dary. Vše nasvědčuje podivnému rituálnímu obřadu. Ani v soukromí nemají Jim a Callie klid. Jeff odjel na dva týdny za svým otcem, který je v programu na ochranu svědků, a do města přijíždí Jimův otec, aby se seznámil s budoucí snachou. Hezky se bavte :-)

Titulky k Crossing Lines S01E07 - The Animals

S menším zpožděním pro vás máme titulky k dalšímu dílu seriálu Crossing Lines! To zdržení je ale pro vaše dobro, protože příští týden Crossing Lines není, a tak alespoň nebude čekání na další díl tak dlouhé :) Dnešní díl se jmenuje Animals (Zvířata) a můžete se těšit na opravdovou ZOO. Bude tam Prasátko, Tygříček, Lištička a další. A jako krotitel se představí detektiv Hickman. O co půjde? No jako vždy o peníze. Nebo ne? Dorn přichystá Rebecce a Louisovi nemilé překvapení a po Sebastianovi nám ukáže svá tajemství i Tommy. Titulky pro vás přeložili Jolinar a lesator, korekcí se ujala Jolinar. Sedí klasicky na verze LOL a DIMENSION, přečas na WEB-DL od jerisky03 bude ve čtvrtek. P. S.: Kdo pozná budovu banky, má stříbrného bludišťáka :D

Titulky k Suits S03E03 - Unfinished Business

Titulky na třetí díl Suits pro vás přeložili Clear, Dr. Onte a Karppi, korekci provedla Clear. Ava Hessingtonová sice přiznala vinu při obvinění z úplatkářství, ale rozhodně ještě nemá vyhráno. Čeká ji totiž obvinění z vraždy. Katrina Bennettová se snaží najít si cestičku k úspěchu. Nejprve se snaží spolupracovat s Louisem, pak jde za Harveym… Z Londýna Darby posílá posilu v podobě své pravé ruky, Stephena Huntleyho. Co má asi za lubem? Pěkně se bavte. :-)

Titulky k Orange Is the New Black S01E03 - Lesbian Request Denied

Piper se bude potýkat se svou obdivovatelkou, která ji dokonce pasuje na svou ženu. Transsexuálka Sofia se snaží získat zpátky ženské hormony, které jí už věznice nechce dávat. Ve flashbacích se podíváme do její minulosti z doby, kdy ještě byla mužem a jak její rozhodnutí stát se ženou přijímalo její nejbližší okolí. Titulky ke třetí epizodě OITNB s názvem Lesbická žádost zamítnuta pro vás přeložili Clear, GaRaN_, Jolinar a lesator. Hezky se bavte! :)

Titulky k Dexter S08E05 - This Little Piggy

Evely udělala s Debro pokrok a vypadá to, že Deb bude opět brzy ve své kůži. Dexter se zaměřuje na hledání sériové vraha A.J. Yatese a Vince Masuka zažije na vlastní kůži otcovské povinnosti. Titulky pro pátý díl pro Vás připravila kvakkv a sedí na verze AFG a WEB-DL. Pěkně se bavte.

Titulky k Major Crimes S02E08 - The Deep End

Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.