Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Orange Is the New Black S01E05 - The Chickening

Titulky k páté epizodě Orange Is the New Black jsou tady! Připravili je pro vás Clear, Jolinar, lesator a zuzana.mrak. Dnešní díl s názvem The Chickening vypráví o slepici, kterou Piper zahlédla venku. Koluje tady totiž o ní příběh a slepice se stává zájmem celé věznice… Ve flashbacích se podíváme na život dvojice Hispánek Dayanary a její matky Aleidy. Hezky se bavte! :)

Titulky k Low Winter Sun S01E02 - The Goat Rodeo

Titulky k druhé epizodě Low Winter Sun pro vás připravili Clear, Equino_X2 a lesator. Frank Agnew je pověřen vedením případu vraždy svého kolegy Brendana McCanna a spolu se svým šéfem poručíkem Dawsonem prohledají jeho byt. Agnew odmítá do domu pustit jak svého kolegu Joea Geddese, tak vyšetřovatele z vnitřních záležitostí Boyda. Detektiv Dani Khalilová zatím vyšetřuje vraždu v drogovém doupěti. Majitel baru Damon Callis a jeho muži, kteří kokain ukradli, nevědí, co přesně s ním dělat. V baru se staví Joe a říká, že se nikdy neviděli a aby ho nikdy nekontaktovali. Při pitvě McCanova těla dojde k několika zásadním odhalením… Příjemnou zábavu! :)

Titulky k Crossing Lines S01E08 - Desperation & Desperados

Sice jste si na titulky museli tentokrát kvůli technickým potížím počkat trochu déle, ale doufáme, že seriálový požitek vám tuto nepříjemnost vynahradí. O překlad se postarali Clear, jeriska03 a lesator, korekce provedla Jolinar. Sedí na verze LOL a AFG, v dohledné době bude i přečas na WEB-DL od jerisky03. V předposledním díle úvodní řady se dozvíme něco o Tommyho rodinném zázemí a o Evině nepříliš šťastném dětství. Carl stále spřádá svou pomstu a s tím mu pomůže „kamarádka“ z minulého dílu. Náš tým expertů bude pronásledovat jednu skupinu lidí, která pronásleduje druhou, a kdo koho nakonec dohoní, to už se podívejte. Přejeme pěknou zábavu.

Titulky k Strike Back S04E02 - Episode #4.2

Minulý díl končil pro naši ústřední dvojici poněkud nemile. Dnes se tedy můžete podívat, jak se celá situace vyvíjela dál. Také se podíváme za majorem Daltonovou, abychom zjistili, co přesně má v úmyslu, a dozvíme se, že ne každá postava, se kterou jsme se minule setkali, je tím, za koho se vydává. Titulky pro vás připravili Timon111 a Miki226, sedí na verzi EVOLVE. Přejeme vám hezkou zábavu :-)

Titulky k King & Maxwell S01E07 - Family Business

Titulky na sedmý díl seriálu King and Maxwell jsou tady! Přeložili je pro vás Clear, lesator a Pokyses. Tentokrát budou Sean King a Michelle Maxwellová spolupracovat na případu s Michelliným starším bratrem J.T. Dříve působil jako polda a teď po vzoru své sestry zkouší dráhu soukromého detektiva. Najal si ho bohatý muž, aby prověřil přítele své dcery. Zdá se, že Tommy Smith totiž není tím, za koho se vydává… Hezky se bavte! :)

Titulky k Suits S03E05 - Shadow of a Doubt

Titulky na pátou epizodu Suits jsou tady. Tentokrát je pro vás přeložili Clear, Karppi a lesator, korekci jako vždy provedla Clear. Sedí na verzi ASAP, IMMERSE a WEB-DL. Harvey a Stephen spojí síly na případu, čímž je Mike ze hry a hledá si vlastní případ, ke kterému si přizve Rachel jako svou pravou ruku. Jejich vztah musí čelit nové překážce – seznámení Mikea s Rachelinými rodiči. Je také na čase, aby se Harvey dozvěděl o Donně a Stephenovi. Jak jejich nový vztah přijme? Louis a Nigel dál svádí boj o vliv mezi koncipienty, ale překvapivě najdou i společnou řeč, když Nigel Louise požádá o laskavost… Hezky se bavte! :).

Titulky k Dexter S08E07 - Dress Code

Poté, co byl Dexter zdrogován Hannah McKayovou se probouzí v průmyslové oblasti mimo město. Okamžitě se ji vydá hledat, ale najde ji až podezřele lehce… Titulky k sedmému dílu pro Vás připravila kvakkv a sedí na vezre AFG a WEB-DL. Seriál se přehoupl do druhé polovivy osmé série, co na něj zatím říkáte? udržel si Dexter svůj standart? Pěkně se bavte. ;-)

Titulky k Longmire S02E11 - Natural Order

Waltova dcera Cady měla autonehodu a nevypadá to s ní moc dobře. A tak mu na výsledcích voleb vůbec nezáleží. V horách ale došlo ke zločinu a Vic potřebuje šerifovu pomoc. Někdo pytlačí zvěř a při posledním lovu zabil jednoho ze strážců parku. Nikdo ale netuší, jaký byl motiv. Hezkou zábavu :-)

Titulky k Major Crimes S02E10 - Backfire

Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.

Titulky k Low Winter Sun S01E01 - Pilot

Titulky na nový seriál z produkce kabelové stanice AMC (která má za sebou úspěšné projekty jako je The Killing, Breaking Bad nebo The Walking Dead) s názvem Low Winter Sun pro vás přeložil Equino_X2 a korekci provedli Clear a lesator. Stahujte v pravém boxu nebo v sekci titulky. Vražda, klam, pomsta a korupce na policejním oddělení v Detroitu. Hranice mezi dobrým a správným, policistou a kriminálníkem může být velmi tenká…