Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k NCIS: Los Angeles S05E01 - Ascension

Asi každý u posledního dílu 4. série zůstal jen nevěřícně koukat na monitor a říkal si, že čekání na další sérii nevydrží. Dobrou zprávou je, že kdo vydržel až do teď, tak se může radovat, protože náš tým ve složení Timon111 a jeriska03 právě dokončil titulky k novému dílu, kde zjistíte, jak to všechno dopadne. Přejeme příjemnou podívanou ;)

Titulky k Dexter S08E12 - Remember the Monsters?

Překladatelka kvakkv Vám připravila titulky k finálovému dílu. Neprozradíme opravdu vůbec nic, rozhodně se ale máte na co těšit! Až se na díl podíváte, podělte se s námi o Vaše názory na konec jedlitlivých osudů našich hrdinů. Velmi si vážich poděkování, nározů a přízně. Ikdyž to vypadá, že další série Dextra se natáčet nebude, člověk nikdy neví. ;-)

Titulky k The Glades S04E09 - Fast Ball

V další epizodě se přesuneme do sportovního prostředí, když bude Jim a celý tým řešit vraždu mladé a úspěšné sportovkyně. To ale není jediný zádrhel v Jimově životě. Zdá se, že i přesto, že je Ray v programu na ochranu svědků, může Callie a Jimovi pořádně zkomplikovat život. A do toho všeho dorazí Jimova matka, která už má dost neustálých výmluv jejího manžela. Hezky se bavte :-)