Celkem 3575 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Homeland S03E01 - Tin Man Is Down

První díl seriálu Homeland unikl na internet skoro o měsíc dříve před plánovanou premiérou a my jsme pro vás připravili české titulky. Z odposlechu je přeložili Clear, Equino_X2 a Jolinar, korekce se chopil Araziel. Sedí na verze HOMELAND a Snake. Jedná se o preair, kde ještě chybí několik málo vizuálních efektů, záleží jen na vás, jestli se rozhodnete si video pustit, nebo počkáte na oficiální plnohodnotnou verzi. Můžete se také podívat na video ze zákulisí 3. série. Carrie Mathisonová je přes komisí vyslýchána kvůli výbuchu v budově CIA. Hrozí, že kongres celou tuto agenturu rozpustí. Když nedokázali odhadnout útok mířený přímo proti nim, jak potom můžou chránit bezpečnost celé země? V rodině Brodyových se zatím vypořádávají se ztrátou otce a manžela a zájmem médií každý po svém… Příjemnou zábavu! :)

Titulky k Strike Back S04E07 - Episode #4.7

V minulé části jsme byli svědky toho, jak se Sekce 20 pokoušela zabránit teroristickým útokům v Budapešti. Bohužel se nakonec ukázalo, že jejich snaha byla marná. Teroristi získali důležité údaje NATO, a jen jen otázkou času, než se je někomu podaří dekódovat. Dnes se s Michaelem a Damienem podíváme do ruské věznice, kde bude celý příběh pokračovat. Titulky pro vás připravil stálý tým ve složení Russell, Timon111 a Miki226. Sedí na verzi 2HD. Hezky se bavte :-)

Titulky k NCIS: Los Angeles S05E01 - Ascension

Asi každý u posledního dílu 4. série zůstal jen nevěřícně koukat na monitor a říkal si, že čekání na další sérii nevydrží. Dobrou zprávou je, že kdo vydržel až do teď, tak se může radovat, protože náš tým ve složení Timon111 a jeriska03 právě dokončil titulky k novému dílu, kde zjistíte, jak to všechno dopadne. Přejeme příjemnou podívanou ;)