Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Ironside S01E01 - Pilot

Dnes jsme rozšířili překlady o novinku letošního podzimu, která se oficiálně na stanici NBC začne vysílat až 2. října. Pilot unikl na internet dříve a my jsme ho pro vás ve složení Clear, lesator, Pokyses a WizardCZ přeložili. V seriálu budete moct sledovat, jak řeší případy vražd neohrožený policista na vozíčku, jehož role se ujal Blair Underwood (např. prezident Elias Martinez ze seriálu The Event). Fanoušci seriálu The Killing se také můžou těšit na Brenta Sextona (otec zavražděné Rosie Larsenové). Jedná se o remake seriálu z 60. let. V prvním díle bude řešit smrt ženy, která byla nalezena po pádu z výškové budovy. Pracovala jako investiční makléřka, chystala se uběhnout maraton a měla velmi blízký vztah se svou sestrou. Skočila, nebo ji někdo shodil? A kdo? Pokud ještě nevíte, jestli seriál zkusíte, podívejte se třeba nejdříve na plnohodnotnou upoutávku. Doporučuji si však nekazit překvapení a rovnou zkusit pilotní díl. 22.9.2013 21:55 proběhla aktualizace titulků. Hezky se bavte! :)

Titulky k Low Winter Sun S01E05 - Cake on the Way

Titulky na pátý díl seriálu Low Winter Sun pro vás připravili jako tradičně Clear, Equino_X2 a lesator. Detektivové oddělení vražd v Detroitu dále pátrají po vrahovi Brendana McCanna, Antona Bobeka. Výsledky svého vyšetřování mají prezentovat na schůzce se starostou, takže se musí snažit, aby měli co prezentovat. Detektivové Agnew, Geddes a Khalil pátrají v drogovém doupěti po důkazech. A v řecké čtvrti dojde k nečekanému zvratu… Hezky se bavte! :)

Titulky k Homeland S03E01 - Tin Man Is Down

První díl seriálu Homeland unikl na internet skoro o měsíc dříve před plánovanou premiérou a my jsme pro vás připravili české titulky. Z odposlechu je přeložili Clear, Equino_X2 a Jolinar, korekce se chopil Araziel. Sedí na verze HOMELAND a Snake. Jedná se o preair, kde ještě chybí několik málo vizuálních efektů, záleží jen na vás, jestli se rozhodnete si video pustit, nebo počkáte na oficiální plnohodnotnou verzi. Můžete se také podívat na video ze zákulisí 3. série. Carrie Mathisonová je přes komisí vyslýchána kvůli výbuchu v budově CIA. Hrozí, že kongres celou tuto agenturu rozpustí. Když nedokázali odhadnout útok mířený přímo proti nim, jak potom můžou chránit bezpečnost celé země? V rodině Brodyových se zatím vypořádávají se ztrátou otce a manžela a zájmem médií každý po svém… Příjemnou zábavu! :)

Titulky k Strike Back S04E07 - Episode #4.7

V minulé části jsme byli svědky toho, jak se Sekce 20 pokoušela zabránit teroristickým útokům v Budapešti. Bohužel se nakonec ukázalo, že jejich snaha byla marná. Teroristi získali důležité údaje NATO, a jen jen otázkou času, než se je někomu podaří dekódovat. Dnes se s Michaelem a Damienem podíváme do ruské věznice, kde bude celý příběh pokračovat. Titulky pro vás připravil stálý tým ve složení Russell, Timon111 a Miki226. Sedí na verzi 2HD. Hezky se bavte :-)