Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Homeland S03E06 - Still Positive

Jsou tu pro vás další titulky k seriálu Homeland. Přeložily je pro vás Clear a Jolinar. V minulém díle se Carrie sešla s Džavádím. Jak schůzka dopadla? A kdo tedy na koho šije boudu? Dana si pro rodinu připravila nejedno překvapení. Je to napínavé, tak už víc říkat nebudu. Hezky se bavte.

Titulky k Lilyhammer S01E07 - The Babysitter

Titulky na sedmý díl seriálu Lilyhammer jsou tady. Přeložila je pro vás kvakkv, korekci provedli Araziel a Clear. Sedí na verzi NODLABS. Frank tuší, že dvojice Američanů, kteří zbili Arneho, jde po něm a vyhlásí na jejich dopadení odměnu. Zatímco je Sigrid na horách s partou, hlídá Frank jejího syna Jonase. Laila začíná tušit, že Američané by mohli mít něco společného se smrtí jejího kolegy Geira Tvedta, který byl v Americe zastřelen. Hezky se bavte! :)

Titulky k Homeland S03E05 - The Yoga Play

Titulky na dnešní díl pro vás přeložily Clear a Jolinar, sedí na verze KILLERS a AFG. Carrie se má setkat s Maždídem Džavádím a proto je pod drobnohledem. Sledují ho jak jeho lidé, tak Peter Quinn ze CIA. Situace se zkomplikuje, když ji o pomoc požádá Jessica Brodyová, aby jí pomohla najít svou dceru Danu, která utekla z domu. Ohrozí Carrie probíhající operaci? Hezky se bavte! :-)

Titulky k Two and a Half Men S11E05 - Alan Harper, Pleasing Women Since 2003

V dnešním díle, který snese název Alan Harper, Pleasing Women Since 2003 do češtiny volně přeložený jako „Alan Harper, obšťastňuje ženy od roku 2003“, se Alan seznámí s Larrym, přítelem Lyndsey. Walden se bude snažit přesvědčit Jenny, aby v životě něco dokázala, ta jeho rady ale odmítá. Je to přeci dcera Charlieho, ne? Jak to dopadne se podívejte sami.

Titulky k Low Winter Sun S01E06 - The Way Things Are

Titulky na šestý díl pro vás přeložil Equino_X2, korekci provedli Clear a lesator. Sedí na verzi ASAP a stahovat je můžete vpravo v boxu nebo v sekci TITULKY. Frank Agnew konečně získá stopu po Katie, kterou už delší dobu hledal. Její reakce ho však překvapí. Damon a Maya musí sobě a své bandě zajistit ochranu. Policie je totiž podezírá z vraždy Brendana McCanna. Hezky se bavte! :-)